Moderna Försäkringar

Riskbedömning/Sjuksköterska

Moderna Försäkringar söker en försäkringsmedicinsk riskbedömare

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Vi växer och fler kunder väljer att försäkra sin verksamhet i Moderna varför vi nu söker ännu en försäkringsmedicinsk riskbedömare.

 

Arbetsuppgifter

 

Som riskbedömare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att administrera och granska de hälsodeklarationer som kommer in för våra sjuk- och olycksfallsprodukter samt fatta beslut om försäkringsomfattningen. Du arbetar i ett team med 3 andra riskbedömare och i nära samarbete med vår personskadeavdelning.

 

Vem är du?

 

Du är utbildad sjuksköterska och har arbetat några år inom somatisk vård eller har tidigare arbetat som försäkringsmedicinsk riskbedömare.

 

Du är analytisk och har förmågan att fatta snabba beslut. Arbetet innebär kundkontakt och du tar ett stort eget ansvar. Det är viktigt att du är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt, har tydligt kundfokus och är ansvarsfull.

 

Personliga egenskaper

 

Du är som person:

 

  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus 
  • social, lyhörd och smidig i umgänget med andra
  • lätt att samarbeta med samtidigt som du kan arbeta självständigt

 

Du måste kunna:

 

  • arbeta under tidspress
  • vara bekväm i samtal med kunder.
  • arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne.

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid med placering i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor rörande tjänsten, kontakta Lina Holmén, Chef Riskbedömning på telefon 073-7071675, lina.holmen@modernaforsakringar.se

Facklig representant är Simon Basdajian 0736-566209.

 

Vi behandlar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag. 

  

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.seAnsök nu

 

   

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 22 oktober

Kategorier : Hälsa & sjukvård Sjuksköterska


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Riskbedömning/Sjuksköterska