Moderna Försäkringar

Rekryterare

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3600 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering. Vi söker nu en Rekryterare till Operations i Malmö.

 

Vi söker Sveriges bästa Rekryterare

Affärsområdet Operations finns på fyra orter och består av enheterna Inbound, Outbound, Supportenheten, Privatskador, Motorskador, Företag- & Industriskador, Bilsport & MC-skador samt Atlantica-skador. Som Rekryterare tillhör du Supportenheten och ansvarar för planering och genomförande av all rekrytering inom Operations.

Löpande rekrytering sker främst till försäljningsenheterna (Inbound och Outbound) som båda är placerade i Malmö. För dessa enheter ansvarar du för planering, kravprofilstagning, genomförande av intervjuer, test/återkoppling/utvärdering. I ditt uppdrag ligger dessutom mer strategiska uppgifter så som analys av kommande rekryteringsbehov och employer branding.

Du ansvarar även för rekryteringen inom övriga enheter inom Operations, men när det gäller intervjuer sker de av praktiska skäl i huvudsak av respektive chef på den geografiska orten. 

Ditt uppdrag är oerhört viktigt för oss. Vi ser rekrytering som en central del i att nå våra långsiktiga mål. Vi söker marknadens bästa medarbetare med såväl goda värderingar som förmåga att prestera på toppnivå. Tillsammans bygger vi ett kundmöte i världsklass!

 

Din bakgrund

Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som Rekryterare från ett rekryteringsföretag eller större organisation inom liknande verksamhet som vår. Du har god vana från att aktivt söka kandidater och har arbetat med att attrahera nya medarbetare.  

 

Kvalifikationer

Du är driven och leveranssäker, innovativ och engagerad. Du har mycket god känsla för struktur och prioritering. Ditt uppdrag kräver att du även ibland arbetar kvällstid och med en del resor.

För att lyckas i uppdraget behöver du vara en mycket god relationsbyggare samt duktig på att prioritera rätt och trivas i en verksamhet med mycket högt tempo. Du gillar att arbeta efter ambitiösa resultat men är samtidigt prestigelös.

Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i excel och officepaketet i övrigt.

 

Varför Moderna?

Moderna fortsätter att växa och vår verksamhet är högeffektiv där vi fokuserar på kärnområdena försäljning, kundservice och skadereglering.

Vi är ett väl sammansatt gäng med en hög yrkesstolthet och en stark entreprenörsanda!

 

Intresserad?

Tjänsten är på heltid och placerad i våra fräscha lokaler i Västra Hamnen i Malmö.

Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Johannes Ellström, Chef för Supportenheten, tel. 0709-924380. Facklig kontaktperson är Elias Bakk tel: 070-730 68 54.

 

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 maj 2018.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Malmö

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Rekryterare