Moderna Försäkringar

Regressansvarig skadejurist

Är du en erfaren jurist med regresskompetens och vill bli en nyckelspelare i vårt utvecklingsarbete kring regress? Vi letar efter dig som är kommunikativ, driven och vill vara med och bygga upp vårt nya kompetenscenter i Malmö!


Om rollen

Vi samlar nu kompetenserna inom samma enhet, och utökar regressteamet i Malmö med en tjänst som regressansvarig. Som regressansvarig är du ansvarig både för komplexa regresser inom Företag- & Industri och inom privatsegmentet. Du blir en nyckelspelare i vår fortsatta utveckling inom regress.
 
Genom att samla regresskompetenserna bygger vi ett kompetenscenter i Malmö. Det ger goda möjligheter att förbättra hela regresskedjan, från det att en skada anmäls till dess att skadan är avslutad. Regressansvarig och övriga kollegor i regressteamet kommer att arbeta för hela Moderna i nära samarbete med flera avdelningar. 


I rollen som regressansvarig kommer du ansvara för att driva arbetet med skadeståndsregresser inom Privat- & Företagsskador. Det innebär både att du driver egna skadeståndsregresser och att du ansvarar för att utveckla arbetet tillsammans med skadeteamen och regressteamet. I dina uppgifter ingår att föreslå och implementera processförbättringar för skadereglerare och/eller regressmedarbetare. Ditt primära ansvar kommer vara företagsregresser, men du ska även bidra med kompetens, i utvecklingsarbetet och genom att driva komplexa regresser inom privatområdet.
 
Du ingår i ett team med kollegor som alla tar stort individuellt ansvar och som skapar segrar tillsammans. Du blir en viktig partner till skadechefer och har ett nära samarbete med juridikenheten och flera andra avdelningar inom företaget.
 
Din placeringsort är Malmö men du kommer att ha kontaktytor över hela landet. Tjänsten innebär regelbundna resor till bland annat Stockholmskontoret. Vi tillämpar för närvarande distansarbete vilket främst innebär digitala kontakter och möten.
 

Din Bakgrund:

Vi söker dig som har juristexamen och gedigen kunskap och erfarenhet inom regressområdet, med specialisering inom företagsregress. Du har god vana av stora och komplexa regresser, och har kompetens att leda krav inom entreprenad med hjälp av skadereglerare och samarbetspartners.
 
Du som person:

• Är analytisk och har en förmåga att fatta beslut. Du har lätt för att prioritera och få saker gjorda, är aktiv och drivande.
• Är duktig på att kommunicera, pedagogisk, lyhörd och bra på att finna goda lösningar i såväl regressärenden som andra uppdrag.
• Har en stark känsla för service och inser vikten av rådgivning. Du är en lagspelare, med fokus på gemensamma framsteg.
• Är strukturerad och har erfarenhet av processutveckling och projektarbete.
• Är målinriktad och har förmågan att driva långsiktiga planer parallellt med hög effektivitet i den dagliga regressprocessen.
 
 
Intresserad

Vill du veta mer kontakta Angelica Casny, chef Rättsskydd & Ansvar, 076-882 41 33. Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54.

Din ansökan vill vi ha senast den 4 december 2020.
 
Tjänsten är en fast anställning med tillträde enligt överenskommelse.
 
 
Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå, genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.
 
 
Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på 
www.modernaforsakringar.se


Ansök nu


 

 

   

Sista ansökningsdag : 4 december . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 9 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Regressansvarig skadejurist