Moderna Försäkringar

Projektledare: Verksamhetsutveckling

Projektledare till Moderna Försäkringar

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3600 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

I denna spännande tjänst som Projektledare kommer du bli en nyckelperson i vårt arbete att skapa morgondagens kundmöte. Vi har förberett och gjort upp en plan som du kommer att vara spindeln i nätet för att genomföra med hjälp av de inblandande avdelningarna, där du har all expertis nära till hands. Ansvar och utrymme kommer ges så att du kan utveckla din roll och därmed få ut ännu mer av planen som är lagd. Vi söker dig som är handlingskraftig och har digitalisering och effektivisering som passion. Välkommen att söka tjänsten och bli en del av vårt vinnande team här på Moderna Försäkringar!

 

 

Tjänsten

I rollen som Projektledare arbetar du ihop med såväl Sälj/Service- som våra skadeavdelningar. Du förväntas driva och effektivisera arbetsprocesser inom ramen för vår strategi och affärsmål. Vi ser gärna att du är trygg med att driva större projekt från A till Ö och inte har några problem med att initiera nya förbättringar. Du förväntas skapa förutsättningar ihop med olika avdelningar för att ni skall få ett optimalt samarbete. Du blir en nyckelperson i implementeringsarbetet av framtagen strategi och vi söker dig som kan bidra med gedigen kunskap och unik handlingskraft. Här finns stora möjligheter att påverka vår affärsverksamhet samt även din personliga utveckling. Vi intensifierar digitaliseringen av våra skadeflöden och startar nu ett omfattande transformationsprojekt som kommer pågå i flera år. Ditt uppdrag blir att som ”Business Project Leader” representera verksamheten, säkra framdrift och ett lyckat resultat. Med din hjälp ska vi skapa ett kundmöte i världsklass!

 

Din bakgrund

För att lyckas i rollen behöver du känna dig trygg i att axla stort ansvar och att jobba med förändring. Du har tidigare erfarenhet av process- och projektarbete och du kommer förmodligen redan ifrån försäkringsbranschen, eller besitter relevant kunskap som hjälper dig i rollen. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning samt vana av att jobba med förbättring av kundens upplevelse. Du drivs av att ständigt få bidra till att utveckla verksamheten i fråga om kvalitet, kundservice, effektivisering och framförallt digitalisering. Du är resultatinriktad och van att jobba med organisationsutveckling. Du är initiativrik, noga med att nå hela vägen med dina målsättningar samt har god samarbetsförmåga.

 

Varför Moderna?

Moderna fortsätter att växa och vår verksamhet är en högeffektiv arena där vi fokuserar på kärnområdena försäljning, kundservice och skadereglering. Vi är ett väl sammansatt gäng med en hög yrkesstolthet och en stark entreprenörsanda. Hos oss får du en perfekt plattform för din fortsatta utveckling, fantastiska kollegor och utmanande uppdrag.

 

Intresserad?

Tjänsten är på heltid och placerad i Malmö eller Stockholm. Vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande.

Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att höra av dig till oss!

Frågor om tjänsten besvaras av Christoffer Ryberg, 073-65 67 111
Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 17 november . Arbetsort : Malmö, Stockholm

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Projektledare: Verksamhetsutveckling