Moderna Försäkringar

Projektledare med kundfokus

Projektledare med kundfokus till Moderna Försäkringar

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3600 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Moderna Försäkringar är just nu inne i en superspännande förändringsresa där denna projektledarroll är en nyckelperson i vårt arbete med att skapa en kundupplevelse i världsklass. Vår nuvarande projektledare kommer gå på föräldraledighet i maj och vara borta i cirka 1 år. Nu söker vi dig som är driftig till tusen och har kundupplevelse och digital tjänsteutveckling högst på agendan. Du kommer ingå i ett tight team som ansvarar för kundupplevelse, kundinsikt och erbjudande utveckling. Välkommen att söka tjänsten och bli en del av vårt vinnande team på Moderna Försäkringar!

 

Tjänsten

 

I rollen som Projektledare arbetar du med att leda tvärfunktionella team i varierande projekt som syftar till att utveckla service, tjänster och skapa en kundupplevelse som får våra kunder att älska Moderna Försäkringar.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

• Ansvara för utveckling, rapportering och analys av kundupplevelsemätningar.

• Driva kundinsiktsarbete kopplat till utveckling av våra kundresor.

• Designa och genomföra researchinsatser på målgruppen.

• Projektledning av initiativ som stöttar kundupplevelse/kundresa.

• Projektledning av output från service och produktinnovation som stöttar varumärket/positionen.

 

Du bör vara trygg med att driva större projekt från A till Ö och inte ha några problem med att initiera nya förbättringar och göra kundens röst hörd i alla lägen. Du förväntas skapa förutsättningar ihop med olika avdelningar för att ni skall få ett optimalt samarbete. Du blir en nyckelperson i implementeringsarbetet av framtagen strategi och vi söker dig som kan bidra med expertkunskap och unik handlingskraft. Du bör vara skillad i hela officepaketet och speciellt i excel och power point. Här finns stora möjligheter att påverka både försäkringsbranschen och din personliga utveckling.

 

Din bakgrund

 

För att lyckas i rollen behöver du känna dig trygg i att axla stort ansvar och att jobba med förändring. Du har tidigare erfarenhet av service design, kundupplevelsearbete och projektledning. Du kommer förmodligen från ett företag eller roll med extremt tydlig kundfokus och besitter relevant kunskap som hjälper dig i rollen. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning samt vana av att jobba med utveckling av digitala tjänster. Du är resultatinriktad och van att jobba med utveckling i en organisation i förändring. Du är en initiativrik, nyfiken och kreativ doer med god samarbetsförmåga. Du har en förmåga att göra det komplicerade superenkelt. Du är öppen och delar gärna med dig av misstag för att skapa en lärande organisation.

 

Varför Moderna Försäkringar?

 

Moderna fortsätter att växa och utmana försäkringsbranschen i grunden med kundernas bästa för ögonen. Vi är ett skönt gäng med högt i tak som balanserar hög professionalism med skratt. Hos oss får du en perfekt plattform för din fortsatta utveckling, fantastiska kollegor och utmanande uppdrag. Du kommer bli en del av ett tight team som jobbar brett över organisationen med många kontaktytor.

 

Intresserad?
 

Tjänsten är ett vikariat på heltid, under 1 år och placerad i Stockholm.
Vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande.

Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att höra av dig till oss!


Frågor om tjänsten besvaras av Anna Kilander, Ansvarig för Kundupplevelse och Erbjudande utveckling 070- 992 44 21

Facklig representant Forena är Simon Basdajian 073-65 66 209.

 

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.seAnsök nu

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning Projektledning


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Projektledare med kundfokus