Moderna Försäkringar

Projektledare med kundfokus

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3600 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Moderna Försäkringar är just nu inne i en superspännande fas där vi ska förverkliga en ny strategi och ta våra kunder med storm. I denna centrala roll som Projektledare är du en nyckelperson i vårt arbete att skapa en kundupplevelse i världsklass. Vi söker dig som är driftig till tusen och har kundupplevelse och digital tjänsteutveckling högst på agendan. Välkommen att söka tjänsten och bli en del av vårt vinnande team på Moderna Försäkringar!

 

Tjänsten

I rollen som Projektledare arbetar du med att leda tvärfunktionella team i varierande projekt med att utveckla service, tjänster och en kundupplevelse som är får våra kunder att älska Moderna Försäkringar. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Projektledning av initiativ som stöttar kundupplevelse/kundresa.
  • Projektledning av output från service och produktinnovation som stöttar varumärket/positionen.
  • Pilotering och utvärdering av nya koncept och tjänster gentemot målgruppen.
  • Driva kundinsiktsarbete kopplat till utveckling av kundresor.

 

Du bör vara trygg med att driva större projekt från A till Ö och inte ha några problem med att initiera nya förbättringar och göra kundens röst hörd i alla lägen. Du förväntas skapa förutsättningar ihop med olika avdelningar för att ni skall få ett optimalt samarbete. Du blir en nyckelperson i implementeringsarbetet av framtagen strategi och vi söker dig som kan bidra med expertkunskap och unik handlingskraft. Här finns stora möjligheter att påverka både försäkringsbranschen och din personliga utveckling.

 

Din bakgrund

För att lyckas i rollen behöver du känna dig trygg i att axla stort ansvar och att jobba med förändring. Du har tidigare erfarenhet av kundresor, kundupplevelsearbete och projektledning. Du kommer förmodligen från ett företag med extremt tydlig kundfokus och besitter relevant kunskap som hjälper dig i rollen. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning samt vana av att jobba med utveckling av digitala tjänster.

Personliga egenskaper

  • Du är resultatinriktad och van att jobba med utveckling i en organisation i förändring.
  • Du är en initiativrik, nyfiken och kreativ doer med god samarbetsförmåga.
  • Du har en förmåga att göra det komplicerade superenkelt.
  • Du är öppen och delar gärna med dig av misstag för att skapa en lärande organisation.

 

Varför Moderna?

Moderna fortsätter att växa och utmana försäkringsbranschen i grunden med kundernas bästa för ögonen. Privatmarknadsteamet har ett stort ansvar på Moderna Försäkringar och innehåller bland annat försäljningsansvar, marknadskommunikation, varumärkesansvar, ansvar för kundupplevelse och produkt. Vi är ett skönt gäng med högt i tak som balanserar hög professionalism med skratt. Hos oss får du en perfekt plattform för din fortsatta utveckling, fantastiska kollegor och utmanande uppdrag.

 

Intresserad?

Tjänsten är på heltid och placerad i Stockholm. Vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande.

Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att höra av dig till oss!

Frågor om tjänsten besvaras av Anna Kilander, Kundutvecklingsansvarig 070- 992 44 21

Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Projektledare med kundfokus