Moderna Försäkringar

Processledare till Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3600 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Ta chansen och sök denna spännande tjänst som Processledare inom affärsområdet Operations och bli vår nyckelperson i arbetet med att skapa morgondagens effektivaste och smidigaste kundmöte. I rollen arbetar du tillsammans med verksamheten inom Operations med att genomlysa befintliga processer för vidare analys om effektiviseringspotential med kundmöte i världsklass som ledord.  Vi söker därför en erfaren och målinriktad processledare till Moderna Försäkringar som vill vara med och identifiera, utveckla och leverera effektiva och attraktiva lösningar, tjänster – och projekt.

 

Tjänsten

Som Processledare inom affärsområdet Operations arbetar du mot såväl Sälj/Service- som våra skadeavdelningar. Du ansvarar för att utveckla arbetsprocesser inom ramen för Operations affärsmål och strategi, vilket innebär ständiga förbättringar, planering och prognostisering, struktur- och kapitalrationalisering samt utredning av synergier inom affärsområdet.

Mer konkret innebär det att  tillsammans med verksamheten identifiera, ta fram, implementera samt följa upp på förändrade processer inom delar eller hela Operations där du även förväntas initiera och driva projekt från A till Ö. Ansvaret innefattar att vara närvarande på alla kontor för att fånga upp, utföra förstudier samt exekvera projekt varför resor kan komma att vara vanligt förekommande. Du blir en nyckelperson i utvecklingen av våra processer och vi söker dig som kan bidra med gedigen kunskap och erfarenhet inom området. Här finns det stora möjligheter att vara med och påverka både affärsverksamheten och vår framtida utveckling.

Det strategiska arbetet inom Operations bedrivs i ledningen bestående av skadechefer som representerar Motorskador, Personskador, Företag & Industri, Atlantica och Privatskador, Supportenheten, Inbound och Outbound. Organisatoriskt ingår Verksamhetsutvecklaren i Supportenheten.

 

Din bakgrund

För att lyckas i rollen behöver du känna dig trygg i att axla stort ansvar och att jobba med förändring. Du har tidigare erfarenhet av processarbete och du kommer från försäkringsbranschen, företrädelsevis från skadeverksamhet. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk examen och erfarenhet av Customer Experience. Du drivs av att ständigt utveckla verksamheten i fråga om kvalitet, kundservice och effektivitet är van att arbeta affärsnära. Du är resultatinriktad och drivs av att jobba med organisationsutveckling samt att du har för vana att gå i mål med dina målsättningar

Du är en self starter med god samarbetsförmåga och du har ett öga för att se utvecklingsmöjligheter i linje med framtagen strategi.

 

Varför Moderna?

Moderna fortsätter att växa och vår verksamhet är en högeffektiv arena där vi fokuserar på kärnområdena försäljning, kundservice och skadereglering. Vi är ett väl sammansatt gäng med en hög yrkesstolthet och en stark entreprenörsanda. Hos oss får du en perfekt plattform för din fortsatta utveckling, fantastiska kollegor och utmanande uppdrag.

 

Intresserad?

Tjänsten är på heltid och placerad i våra lokaler i Västra Hamnen, Malmö. Vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande.

Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att höra av dig till oss!

Frågor om tjänsten besvaras av Hanna Sjöberg Chef verksamhets- och kvalitetsutveckling  073- 707 06 35

Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Processledare till Moderna Försäkringar