Moderna Försäkringar

Operational Controller

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3600 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering. Vi söker nu en Controller till Operations i Malmö.

 

 

Tjänsten

Affärsområdet Operations finns på fyra orter och består av enheterna Inbound, Outbound, Supportenheten, Privatskador, Motorskador, Företag- & Industriskador, Bilsport & MC-skador samt Atlantica-skador. Som Operational Controller tillhör du Supportenheten och ansvarar för löpande rapportering i befintlig rapporteringsstruktur samt utveckling av nya rapporteringsverktyg inom Operations, för såväl bolagets skadeavdelning som försäljningsavdelning.  

 

Du ansvarar för all operationell rapportering, från daglig individuell uppföljning till sammanställning av månatliga analyser och rapporter. Detta görs med det huvudsakliga målet att genom proaktiv styrning åstadkomma förbättrade resultat beträffande försäljning, kundnöjdhet, drift- samt skadekostnader. Du agerar bollplank till grupp- och enhetschefer och bidrar aktivt till utveckling av verksamheten.

Uppdraget innebär till att börja med en översyn och revidering av nuvarande rapportstruktur.

 

Du behöver därför vara van att jobba med databaser, stora datamängder och att skapa automatiska rapporter med hjälp av t ex SAS-programmering och/eller SQL samt Excel. Vidare krävs att du har erfarenhet av business intelligence verktyg såsom Power BI, QlickView eller motsvarande.

 

Ditt uppdrag är oerhört viktigt för oss. Vi ser controllingarbetet som en central del i att nå våra långsiktiga mål. Med rätt analyser och beslutsunderlag har vi möjlighet att bygga en verksamhet och ett kundmöte i världsklass!

 

 

Din bakgrund

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av försäkringsverksamhet eller liknande, men framför allt god förståelse för vad som driver resultat. Du har troligtvis en akademisk utbildning i grunden - gärna med inslag av ekonomi, statistik, programmering.

 

Som person är du driven och noggrann, självständig och resultatorienterad. Du har mycket god känsla för struktur och prioritering.

 

Du är analytisk lagd med goda färdigheter inom statistik och matematik. Du gillar att arbeta efter ambitiösa mål men är samtidigt prestigelös. Du är lojal med en god förmåga att samarbeta. Du arbetar proaktivt och har en vilja att ta stort ansvar för såväl drift som utveckling av verksamheten.

 

Du är en avancerad användare av Excel och Powerpoint. Du är en van programmerare, gärna med erfarenhet av SAS.

 

 

Varför Moderna?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av energi, en service/försäljningsinriktad kultur, engagerade ledare, utvecklingsmöjligheter, delaktighet och härliga kollegor. Här finns utvecklingsmöjligheter både inom Moderna och inom hela koncernen. Din utveckling är viktig för oss!

 

 

Intresserad?

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på vårt kontor i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29 juli.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Johannes Ellström, tel. 0709-924380, Supportchef Moderna Försäkringar. Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 juli . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Operational Controller