Moderna Försäkringar

Norskspråkig skadereglerare

Moderna Försäkringar söker en norsktalande Skadereglerare

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.


Nu söker vi en norsktalande skadereglerare med erfarenhet av service. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Stockholm och ingå i ett nordiskt team där din fokus är de norska kunderna.


Tjänsten


Ledorden för vår avdelning är öppenhet, tillit och respekt. Detta går igenom i alla kontakter vi har, oavsett om det är mellan oss och slutkund, partners eller kollegorna emellan. Arbetsuppgifterna går ut på att på ett snabbt, effektivt och korrekt sätt ta emot och behandla skadeanmälningar för hemelektronikprodukter. Detta sker huvudsakligen per telefon (ca 80% av tiden) men även i skrift. Skadeteamet hanterar kunder från hela Norden och är indelade i dansk, finsk, svensk och norsk grupp. Arbetsuppgifterna är serviceorienterade och samarbete är ett viktigt inslag. Arbetstiden är schemalagd och arbete på kvällar och lördagar förekommer.  Om du börjar hos oss kan du se fram mot en spännande framtid i ett expanderande försäkringsbolag. Börjar du hos oss kommer vi förse dig med sakkunskaper och ger dig relevant utbildning i produktförsäkring och skadereglering. Vi sitter i fina lokaler på Sveavägen 167, vid Norrtull i Stockholm.

 

Din bakgrund

 

Som medarbetare på skadecentret fyller du en viktig funktion, både som trygghetsleverantör till våra kunder och som kollega! Vi hoppas att du har en utpräglad servicekänsla och ett stort eget driv för att lösa problem.
 

  • Flytande norska i tal och skrift är ett krav
  • Problemlösande initiativtagare
  • Positiv inställning
  • Kommunikativ förmåga
  • Gillar utmaningar
  • Erfarenhet av skadereglering, service eller support via telefon/butik är meriterande
  • Erfarenhet av arbete i elektronikbranschen är meriterande


Intresserad? 


Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med 6 månaders provanställning tillträde enligt överenskommelse dock senast i mitten av Mars. Placering är vid vårt kontor i Stockholm. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer görs löpande, vi behöver din ansökan + CV senast den 1/3 2018.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Elias Bakk, tel: 0707-306854
mail: 
elias.bakk@modernaforsakringar.se,
 

Facklig representant: Aleksander Bendiksen, tel: 0703-863536
mail: 
aleksander.bendiksen@modernaforsakringar.se.

  

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Norskspråkig skadereglerare