Moderna Försäkringar

Medarbetare till Client Service

Medarbetare till Client Service

Vi söker en person med förstklassigt ordningssinne och kommunikativ förmåga samt har ett brinnande intresse av att göra kunder supernöjda! Viktigt är också att du trivs i ett litet team där din insats är avgörande för att vi skall lyckas tillsammans

 

Tjänsten innebär många olika arbetsuppgifter med fokus på leverans till kunden. Exempel på uppgifter är att ställa ut och ändra garantier och kundavtal, kreditbedömningar av inringande nya kunder, löpande kundkontakter i olika frågor samt en del marknadsföringsaktiviteter. Arbetet sker i mycket nära samarbete med Client Managers och mycket av arbetet sker i direkt kommunikation med kunder.

 

Tjänsten innebär arbete både för garanti-, och kreditförsäkringsverksamheten.

 

En person som vill känna sig som en mycket viktig del i teamet och i kundleveransen samt som trivs i en entreprenöriell atmosfär i tillväxt, kommer att trivs mycket bra.

 

Din bakgrund och kvalifikationer

Du har erfarenhet av att arbeta med företagskunder och du har en stark administrativ ådra där noggrannhet och ordning och reda är motivatorer. Det är en mycket stor fördel om du har erfarenhet från garanti, eller kreditförsäkringsverksamhet i bank eller motsvarande. Du är en teamspelare men trivs också väldigt bra med eget ansvar för många olika arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

 

Moderna Garanti

Moderna Garanti har idag 8 medarbetare och vi är i en stark tillväxtfas. Vi är specialister på blanco garantier för framförallt bygg- och entreprenadverksamheter samt större industrier. Garantierna borgar för att olika typer av kontrakt blir uppfyllda och vid utställandet av garantier krävs avancerad finansiell värdering baserad på långsiktigt risktagande. Vi erbjuder också kreditförsäkring till framförallt mindre och medelstora företag samt lanserar inom kort nya spännande tjänster mot vår befintliga målgrupp.

 

Företaget ingår i TMG som är Nordens största garantiutställare och del i Tryg koncernen som är Nordens näst största försäkringskoncern. Läs mer på www.modernagaranti.se och www.tryggaranti.com

 

Vi erbjuder rätt person stora möjligheter att påverka och bidra till att utveckla en intressant affärsverksamhet. Du har goda framtida möjligheter att få utökat ansvar och erbjuds goda villkor.

 

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Stockholm.

Vill du veta mer, kontakta Leif Förare, tel. +46 702 68 60 57, landschef Moderna Garanti.

Facklig representant är Elias Bakk, tel 070-730 68 54.

 

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 4:e november.

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se  

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 4 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Medarbetare till Client Service