Moderna Försäkringar

Marknadsansvarig Företag & Industri

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Nu söker vi Marknadsansvarig Företag och Industri med erfarenhet av företagsförsäkring och förmedlad försäljning. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor i Stockholm, men även utgå från våra övriga kontor. Du kommer att rapportera till affärsområdeschef Företag & Industri.

 

Tjänsten

Tjänsten innebär ett ansvar att driva, utveckla och koordinera försäljningen inom Sverige. Tjänsten innebär ett resultatansvar och ett nära samarbete med underwriters inom affärsområdet. Tjänsten utgör en viktig del inom affärsområdet och kommer att samarbeta med alla olika funktioner, allt för att hitta bra och lönsamma affärsmöjligheter. Tjänsten innebär resor över hela landet samt deltagande, koordinering och att arrangera externa evenemang. Att utveckla, driva nya sätt att kommunicera, bygga relationer samt nå ut till våra målgrupper tillsammans med vår marknadskoordinator är också delar viktiga delar av tjänsten.                                    

 

Din bakgrund

Du behöver ha djupa kunskaper inom företagsförsäkring och grundläggande kunskaper inom underwriting. Erfarenheter från förmedlad marknad och försäljning är nödvändigt och en djup förståelse för förmedlarens roll och funktion.

 

Eventuella akademiska kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi eller juridik

 

Eventuella personliga egenskaper

Vi ser att du är:

  • social och driven med ett högt affärsmannaskap
  • en lagspelare som sätter laget framför jaget och som gillar att arbeta med människor och har lätt att få med dig dessa
  • en person som har lätt för att fatta beslut och komma till avslut
  • van vid att ha många aktiviteter på gång samtidigt
  • en person med stort intresse för försäljning och är bra på att se till helheter

 

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på någon av våra kontor (Stockholm, Sundsvall, Örebro). Tillträde enligt överenskommelse.

Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka nedan. Intervjuer kommer göras löpande, vi behöver ha din ansökan + CV senast den 15 december

 

Frågor om tjänsten besvaras av Erik Enkullen 070-369 31 25 eller Kajsa Peedu 070-326 32 33, affärsområdeschefer Företag & Industri.

 

Facklig representant är Elias Bakk 070-730 68 54.

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 3 december

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Marknadsansvarig Företag & Industri