Moderna Försäkringar

Kreditanalytiker

Moderna Försäkringar söker en Kreditanalytiker
 
Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.
 
Tjänsten
 
Vi söker en kreditanalytiker med erfarenhet av riskbedömning av svenska och utländska bolag, gärna med fokus på tredjepartsgarantier och/eller kreditförsäkring.
 
Tjänsten innebär att genomföra riskbedömningar genom värdering av relevant finansiell information och i dialog med kunder. Tjänsten innebär också att tillsammans med säljorganisationen analysera och dokumentera kreditbeslut.
 
Du rapporterar till landschef Leif Förare.
 
Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde snarast.
 
Din bakgrund & kvalifikationer
 
Du skall gärna ha erfarenhet av motsvarande arbete från bank eller annan utställare av garantier och/eller kreditförsäkringar. Du skall ha erfarenhet av löpande självständigt kreditanalysarbete. Du skall ha mycket goda kunskaper i det svenska språket och goda kunskaper i det engelska språket.
 
Moderna Garanti
 
Moderna Garanti har idag 8 anställda i Sverige och ca 70 i Norden, Tyskland, Österrike och Holland. Vi är specialister på blancogarantier och Kreditförsäkring. Moderna Garanti har en tydlig tillväxtstrategi och har utvecklats mycket väl sedan starten 2007.
 
Vi sitter i fina lokaler nära Odenplan och Hagaparken.
 
Vi ingår i den danska koncernen Tryg Forsikring A/S som är nordens näst största försäkringskoncern och i Sverige verksamma under namnet Moderna Försäkringar.
Läs mer på 
www.modernagaranti.se och www.tryggaranti.com  
 
 
Intresserad?
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vill du veta mer kontakta Leif Förare, tel. +46 702 68 60 57
Facklig representant, Forena är Simon Basdajian +46 736 56 62 09
 
Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka nedan. Intervjuer kommer göras löpande, vi behöver ha din ansökan + CV senast den 1 december 2019.
 
 
Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på
www.modernaforsakringar.se


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Kreditanalytiker