Moderna Försäkringar

KAM/Resande säljare

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering. Inom Moderna drivs även de framgångsrika nischaffärerna Atlantica, Bilsport & Mc och Moderna Djurförsäkringar.

 

Vi befinner oss mitt i en spännande förändringsresa och söker därför ytterligare en KAM/resande säljare gärna med erfarenhet från fordons och/eller båtbranschen. Du kommer att utgå från vårt kontor i Stockholm och ingå i ett team som hanterar både Atlantica Båtförsäkring och Kabria Husvagn- och Husbilsförsäkring.

 

Tjänsten

 

Tjänsten ställer höga krav på tillgänglighet, serviceanda och social förmåga.

 

Som KAM/resande säljare besöker och utbildar du återförsäljare och försäkringsombud i hela Sverige. Du deltar också aktivt på mässor, event och kundträffar.

  

Din bakgrund

 

Vi utgår från att du är bra på att snabbt bygga nätverk och etablera förtroende hos såväl kunder som beslutsfattare i olika miljöer och sammanhang.

 

Dessutom önskar vi att du arbetar självständigt med planering och genomförande av såväl utbildningar som kundbesök.

 

• Dokumenterad erfarenhet av relationsbaserad försäljning

• Trivs i det fysiska kundmötet

• Gillar att tala inför en grupp

• Intresse av husbil/husvagn och/eller fritidsbåt

• Du är prestigelös och serviceinriktad

• Har B-körkort

 

Vi tror att du har erfarenhet från fordons och/eller båtbranschen och viss kännedom om produkterna och marknaden. I dessa rekryteringar kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering på vårt kontor i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Anders Ritzler, Försäljningschef, 070 781 65 89

Facklig representant är Elias Bakk, 070-730 68 54.

 

Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka nedan. Intervjuer görs löpande så skicka in din ansökan redan idag!

 

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.seAnsök nu

 

 

 

   

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb KAM/Resande säljare