Moderna Försäkringar

Gruppchef Specialistteamet

Beskrivning tjänsten:

Vill du anta utmaningen som gruppchef på ett Modernt försäkringsbolag med ambitionen att bli Sveriges mest kunddrivna och digitala försäkringsbolag!

 

Moderna Försäkringars kundservice består idag av tre team som tillsammans hanterar alla inkommande kontakter via samtal, mail och chatt från våra kunder. Ditt team består av 10-15 st drivna försäkringsrådgivare vars uppgift är att sälja genom rådgivning och hög service. Som gruppchef på Inbound i Specialistteamet sitter du i ledningsgruppen för Kundservice Inbound & Outbound.

 

Vi söker därför dig som brinner för ansvaret att leda och utveckla ett team kombinerat med att tillsammans med ledningsgruppen driva hela verksamheten framåt. Du är hungrig på att utvecklas och har höga ambitioner för dig och din omgivning. Det är viktigt att du har ett kunddrivet fokus och tror på digitalisering som en förutsättning för att leverera god service idag och i framtiden.

 

I ditt dagliga arbete som gruppchef på Inbound är din uppgift att genom ett närvarande och coachande ledarskap stötta, utveckla, och följa upp dina medarbetare på ett strukturerat sätt. Genom detta får du dina medarbetare att nå sin fulla potential, skapar en hög trivsel och arbetsglädje samt bidra till Modernas utveckling och strategi. Du har fullt personalansvar för dina medarbetare.

 

Du har det yttersta ansvaret för att ditt team har rätt kompetens varför du kommer att vara engagerad i såväl rekrytering, kompetensutveckling samt introduktion.

 

 

Kvalifikationer:

  • Du brinner för försäljning genom rådgivning och att nå uppsatta mål är en självklarhet för dig
  • Har goda ledaregenskaper och flera års erfarenhet som ledare där du har lett större team och visat goda resultat
  • Du är duktig på att bygga upp och bibehålla en hög kvalitet i medarbetarnas leverans samtidigt som det finns fokus på effektivitet
  • Du kan coacha till förändring som skapar en god arbetskultur
  • Du har en god vana vid att engagera, involvera och utbilda nya medarbetare
  • Du är en utpräglad entreprenör och är god till att hitta lösningar för att kunna hantera utmaningar
  • Du har fokus på ditt team men du ser även till avdelningens och företagets bästa
  • Du har god förmåga att bygga och bevara goda relationer med såväl interna som externa partners

 

 

Din bakgrund:

Tidigare ledarerfarenhet med personalansvar och goda resultat är ett krav. Erfarenhet från försäkringsbranschen är meriterande, men inget krav.

 

Du har en vilja att jobba nära människor och ser ledarskap som en naturlig del i ditt liv. Du gillar utmaningar och brinner för att utveckla andra men även att utvecklas själv. Du har lätt för att skapa förtroende och leder andra genom att involvera, engagera och skapa utrymme för innovation i ditt team

 

 

Intresserad:

Tjänsten är tillsvidare med placering på vårt moderna kontor i Västra Hamnen i Malmö.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Johan Skog, Kundservicechef, 0709-924 359

 

Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54

Intervjuer kommer ske löpande under rekryteringsprocessen så skicka din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att träffa dig!

 

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Gruppchef Specialistteamet