Moderna Försäkringar

Gruppchef för Motorskador

Moderna Försäkringar söker Gruppchef för Motorskador i Hammarstrand

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige, genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Vem är du?

 

Du drivs av att ständigt utveckla verksamheten i fråga om kvalitet, service och effektivitet för att nå högt uppsatta mål i sann entreprenörsanda. Hög kundnöjdhet/lojalitet är din ledstjärna!

 

Du har fullt fokus på dina medarbetare och att din enhet har hög effektivitet i kombination med hög arbetsglädje.

 

Du är kundorienterad samt resultatinriktad och ställer lika höga krav på dig själv som sina medarbetare.

 

Du har goda ledaregenskaper och ditt absoluta mål är att ha engagerade och involverade medarbetare.

 

Du kan konsten att både leverera resultat i kvalitet och kvantitet, ha hög medarbetarnöjdhet och samtidigt vara administrativt strukturerad.

 

Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i excel och officepaketet i övrigt.

 

Din bakgrund

 

Du har minst 3 års erfarenhet från skadeverksamhet inom försäkringsbranschen och företrädesvis 3 års ledarerfarenhet.

 

Varför Moderna?

 

Moderna fortsätter att växa och vår verksamhet är en högeffektiv arena där vi fokuserar på kärnområdena försäljning, kundservice och skadereglering.

Vi är ett väl sammansatt gäng med en hög yrkesstolthet och en stark entreprenörsanda.

 

Tjänsten

 

Som ansvarig ledare för Motorskador i Hammarstrand har du personalansvar för två grupper med totalt 16 medarbetare. Inom gruppen regleras alla typer av bilar, lätta lastbilar, tunga fordon, MC och snöskoter samt husbil/husvagnar.

 

Du är driven och leveranssäker, innovativ, engagerad, ansvarsfull, har känsla för struktur och prioritering. Ditt uppdrag är att fortsätta utveckla vår skadeverksamhet och kundnöjdhet så att den är den bästa i branschen. Du brinner för att utveckla medarbetare och stötta dem i deras utveckling.

 

Det strategiska arbetet bedrivs i skadeledningen och vi har ett stort fokus på nätverkande inom Sverige men även inom Tryg som är vår ägare. Resor ingår i tjänsten.

 

Du ingår i Skadeledningen Motor och rapporterar till Skadechef Motor Sverige.

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, placerad i Hammarstrand. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Örjan Backlund Skadechef Sverige Motor, tel: 070-618 92 90. Facklig kontaktperson är Elias Bakk 070-730 68 54.

 

Är du intresserad av tjänsten ansök på knappen nedan eller via vår hemsida: www.modernaforsakringar.se/privat/om-oss/om-oss/lediga-tjanster/.

Vi behöver din ansökan + CV senast den 15 april 2020.

 

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.seAnsök nu

 

 

 

  

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Hammarstrand . Publicerat : 18 mars

Kategorier : Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Gruppchef för Motorskador