Moderna Försäkringar

Försäkringsrådgivare till privatpersoner

Tycker du om att prata med människor, är duktig på att skapa förtroende och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för kunden? Då tror vi att du passar perfekt hos oss på Moderna Försäkringar!

 

Varför ska du jobba på Moderna Försäkringar?

 

Du får möjlighet att växa hos oss och göra karriär inom försäkringsbranschen. Vi erbjuder en arbetsplats där vi har roligt på jobbet, stöttar och utmanar varandra för att hela tiden bli bättre. Vi vill ge dig möjlighet att vara med och påverka ditt arbete och har en kultur där feedback och idéer alltid uppmuntras.

 

Vad gör du som försäkringsrådgivare?

 

Du är ansiktet utåt emot våra privatkunder och ansvarar för att ge en förstklassig service på inkommande samtal. I rollen besvarar du försäkringsrelaterade frågor och samtalen varierar i längd och svårighetsgrad. Din uppgift är även att genom rådgivning erbjuda våra kunder rätt försäkringslösningar utifrån just deras behov.

 

Rollen inleds med en betald utbildning på fem veckor där vi går igenom våra produkter, telefonsystem och arbetssätt. Efter utbildningen får du löpande coaching och medlyssning.

 

Du kommer att ha ungefär 50 kollegor i samma roll som är fördelade på fyra team. Totalt är vi ungefär 200 personer på kontoret i Malmö.

 

 Du som person:

 

• älskar att prata med människor

• är driven och strävar alltid efter bästa resultat.

• är duktig på att skapa förtroende och har lätt för att samarbeta.

 

Du har flerårig erfarenhet av rådgivande service och/eller försäljning helst över telefon. Det är också ett plus om du har en högskoleutbildning inom ekonomi, försäkringar eller motsvarande område men det är inget krav.

 

Intresserad?

 

Anställningsform: Allmän visstidsanställning på 80%

Arbetstid: Enligt schema, våra öppettider är 8-20 mån-tors, 8-17 på fredagar samt 9-15 under helgerna.

Tillträde: 3e Maj

Plats: Västra hamnen, Malmö

 

Skicka in din ansökan redan idag, dock senast 18 April, intervjuer sker löpande.

 

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterare Joakim Gullin på joakim.gullin@modernaforsakringar.se eller 0709-681836. Facklig kontakt är Simon Basdajian, tel: 0736-566209. 

 

Är du intresserad av tjänsten ansök via ansök knappen nedan.

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 12 timmar sedan . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 6 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Försäkringsrådgivare till privatpersoner