Moderna Försäkringar

Försäkringsrådgivare Malmö

Försäkringsrådgivare till Inbound, Moderna Försäkringar

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg, en av Nordens största försäkringskoncerner, som försäkrar

över 2,7 miljoner privatpersoner och mer än 140 000 företag. I Moderna Försäkringar ingår även

varumärkena Atlantica, Bilsport & MC och Moderna försäkringar.

 

 

Moderna växer och därför söker vi nu fler säljande försäkringsrådgivare till vår framgångsrika Inbound/kundserviceavdelning med start den 5/8. Tjänsten är en visstidsanställning om minst sex månader och är placerad i Malmö.

 

Arbetsuppgifter

Som säljande försäkringsrådgivare får du möjlighet att hjälpa privatpersoner i Sverige att få en tryggare vardag via barnförsäkringar, bilförsäkringar och hem- och villaförsäkringar etc. Du är företagets ansikte utåt och dina primära arbetsuppgifter är att ge våra kunder förstklassig service samt att finna den bästa försäkringslösningen efter kundens behov. Du kommer främst att hjälpa kunder via inkomna samtal men vi ringer också ut till våra kunder för att komplettera samt erbjuda våra försäkringslösningar.

 

Varför Moderna?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av energi, en service/försäljningsinriktad kultur, engagerade ledare, utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor. Tjänsten inleds med en 4 veckors försäkringsutbildning där vi säkerställer att du får de bästa tänkbara förutsättningarna för att bli framgångsrik i din tjänst hos oss. Här finns utvecklingsmöjligheter både inom Moderna och inom hela koncernen. Din utveckling är viktig för oss!

 

5 anledningar till att jobba som säljare / försäkringsrådgivare på Moderna Försäkringar:

 

 • På Moderna Försäkringar vet vi att våra medarbetares arbetsglädje är avgörande för vår framgång. Vi tror att arbetsglädje och en positiv företagskultur skapas genom att våra chefer är närvarande, genom gemenskap, daglig coaching, personlig utvecklings och att helt enkelt ha riktigt, riktigt roligt på jobbet.
 • Som Försäkringsrådgivare hos oss vill vi att du ska ha trygghet men även möjlighet till en bra lön. Därför erbjuder vi både en fast lön och ett provisionssystem.
 • Vi är en trygg arbetsgivare med 470 anställda och vi växer dessutom så det knakar, vilket innebär varierande karriärmöjligheter inom företaget.
 • Vi värdesätter din hälsa och välmående, därför erbjuder vi även ett friskvårdsbidrag till alla anställda.
 • Vår arbetsplats ligger i moderna lokaler i Västra Hamnen i Malmö med gångavstånd till Centralen.

 

Vem är du?

Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet av kundservice och/eller försäljning med dokumenterat gott resultat av ditt arbete. Eftersom du är en viktig länk mellan Moderna och våra kunder tror vi även att du

 

 • alltid har kundens bästa i fokus
 • har inställningen att god service är nyckeln till framgångsrik försäljning
 • är en teamspelare
 • är engagerad och ansvarsfull
 • drivs av uppsatta mål
 • är handlingskraftig
 • är strukturerad och effektiv

 

Som person är du positiv, har du en stark inre drivkraft och samarbetar väl med andra.

 

Intresserad?

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Nikola Krickic, 0763-159711 alt. vår rekryterare Charlotte Carlberg 0734-441417. Facklig kontaktperson är Simon Basdaijan, 0736-566209.

Arbetstiden är schemalagd under våra öppettider som är måndagar – torsdagar kl.

08.00–20:00, fredagar 8:00 – 17:00 och lördagar 9:00 – 15:00.

Månadslön + provision och OB ersättning utgår enligt kollektivavtal.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

Ansök nu 

 


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 30 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Försäkringsrådgivare Malmö