Moderna Försäkringar

Försäkringsrådgivare kvällstid

Välkommen till ett roligt deltidsjobb som försäkringsrådgivare!

 

Tycker du om att prata med människor, är orädd och alltid mån om att hitta den bästa lösningen i alla situationer? Då tror vi att du passar perfekt som försäkringsrådgivare hos oss på Moderna Försäkringar!

 

Vad erbjuder Moderna Försäkringar?

  • En fin sammanhållning och gemensamma event så som afterwork och träningsaktiviteter.
  • Betald utbildning på fem veckor som är en av branschens bästa. Du får en grundlig genomgång av våra produkter, telefonsystem och arbetssätt för att ge dig rätt förutsättningar redan ifrån första samtalet.
  • Möjlighet till olika vidareutbildningar för din egen utveckling.
  • Goda karriärmöjligheter.
  • Generösa friskvårdförmåner.

 

Vad gör du som försäkringsrådgivare?

Som försäkringsrådgivare på Moderna Försäkringar kontaktar du nya och befintliga kunder hos för att tillsammans med dem ta fram de bästa försäkringslösningarna för just deras behov. Din uppgift är att genom rådgivning, inte bara skapa nöjda kunder, utan också driva försäljning och du strävar alltid efter att få kunderna att känna sig trygga i all kommunikation med oss på Moderna Försäkringar. Vi värdesätter en enkel och rak kommunikation som alltid har kundens bästa i åtanke.

 

Hur ser din arbetstid ut?

Som försäkringsrådgivare på Moderna Försäkringar arbetar du måndag till torsdag mellan 17.00-21.00.  Under delar av arbetspasset erbjuds du coaching och medlyssning för att ha möjlighet att utvecklas i din roll. Vi tror starkt på att ett gott kundmöte är nyckeln till framgång och detta vill vi hjälpa dig uppnå.

 

Du som person:

  • älskar att prata med människor och har god kommunikationsförmåga.
  • är driven och strävar alltid efter bästa resultat.
  • motiveras av att jobba mot uppsatta mål.
  • trivs med att få uppföljning samt feedback i ditt arbete.
  • brinner för att ta hand om kunder och försäljning genom rådgivning

Det är meriterande att ha arbetat med försäkringar tidigare men det är inget krav. Hos oss börjar du alltid med fem veckors utbildning där du får en grundlig genomgång om våra produkter oavsett tidigare erfarenhet.

 

Intresserad?

Tjänsten är en deltidsanställning och kontoret är beläget i Västra Hamnen, Malmö. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterare Joakim Gullin, joakim.gullin@modernaforsakringar.se, 0704-135085.

 

Är du intresserad av tjänsten ansök via vår hemsida www.modernaforsakringar.se/ledigajobb eller ansök knappen nedan.

 

  

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.seAnsök nu 

 


    

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 17 september

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Försäkringsrådgivare kvällstid