Moderna Försäkringar

Försäkringsrådgivare - Kvällstid

Välkommen till Sveriges kanske roligaste deltidsjobb! 

Som säljare på Moderna Försäkringar får du möjlighet att hjälpa privatpersoner i Sverige att få en tryggare vardag via barnförsäkringar, bilförsäkringar och hem- och villaförsäkringar etc.

Samtidigt som du har riktigt roligt på jobbet tillsammans med trevliga, hjälpsamma kollegor så har du möjlighet till en riktigt bra inkomst. Vi jobbar kvällstid, när våra kunder är tillgängliga, vilket gör jobbet som säljare hos oss till ett perfekt deltidsjobb. Sammantaget? Sveriges kanske roligaste deltidsjobb, extrajobb eller studentjobb!


Vi söker nu säljande försäkringsrådgivare kvällstid till vårt kontor i centrala Malmö

Vi söker dig som drivs av att sälja genom rådgivning och hög kundservice. Vi erbjuder dig en centralt belägen arbetsplats med stark gemenskap, närvarande och coachande chefer, moderna system och en kultur med fokus på kundservice, prestation och utveckling.
 
Som säljare / försäkringsrådgivare hos Moderna Försäkringar i Malmö kommer du att aktivt kontakta utvalda kunder för att se över befintlig försäkringslösning och sälja utifrån kundens behov.
 

5 anledningar till att jobba som säljare / försäkringsrådgivare på Moderna Försäkringar:
 

  • På Moderna Försäkringar vet vi att våra medarbetares arbetsglädje är avgörande för vår framgång. Vi tror att arbetsglädje och en positiv företagskultur skapas genom att våra chefer är närvarande, genom gemenskap, daglig coaching, personlig utvecklings och att helt enkelt ha riktigt, riktigt roligt på jobbet.
  • Som säljare hos oss vill vi att du ska ha trygghet men även möjlighet till en hög lön. Därför erbjuder vi både en fast lön och ett fördelaktigt provisionssystem.
  • Vi är en trygg arbetsgivare med 470 anställda och vi växer dessutom så det knakar, vilket innebär varierande karriärmöjligheter inom företaget.
  • Vi värdesätter din hälsa och välmående, därför erbjuder vi även ett friskvårdsbidrag till alla anställda.
  • Vår arbetsplats ligger i moderna lokaler i Västra Hamnen i Malmö med gångavstånd till Centralen. Dina arbetstider är måndag – torsdag 17.00 - 21.00. Övrig tid till utbildning m.m läggs utanför dessa tider.
     

Som säljare tror vi att du känner igen dig på följande:

Du är driven, har stark kommunikativ förmåga och ett professionellt förhållningssätt med fokus på att sälja genom att hjälpa kunden. Du motiveras av att uppnå dina mål och trivs med daglig uppföljning och feedback.
 
Du ser dig själv som en ansvarsfull lagspelare som vill bidra till att skapa en god arbetsmiljö och gemenskap. Vi står för din utbildning, vilket gör dig redo för att representera Moderna Försäkringar som företag samt dess produkter så bra som möjligt.


Låter det spännande?

Skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ansökningsknappen.

Om du har frågor kring jobbet är du välkommen att kontakta Rekryterare Joakim Gullin, 0704-135085, joakim.gullin@modernaforsakringar.seFacklig kontaktperson är Simon Basdajian, 0736-566209.

 

Välkommen till Moderna Försäkringar!

       

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.seAnsök nu 

 


Ansök nu

   

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 16 augusti

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Försäkringsrådgivare - Kvällstid