Moderna Försäkringar

Försäkringsrådgivare

Försäkringsrådgivare till Bilsport & Mc Specialförsäkring.


Varumärket Bilsport & Mc Specialförsäkring är en del av Moderna som ingår i den danska försäkringskoncernen Tryg A/S. Tryg är ett av Nordens största försäkringsbolag med 2,7 milj privatpersoner och 140 000 företag som kunder.

Bilsport & Mc Specialförsäkring är experter på försäkringslösningar för entusiastbil, motorcykel och veteranmoped. Vi är 12 anställda, har 125 000 kunder och är marknadsledande på motorcykel-försäkring i Sverige.


Till vårt kundserviceteam i Växjö söker vi nu förstärkning inför vår högsäsong som är vår/sommar. Anställningen är visstid 1 februari – 30 augusti 2019 med möjlighet till tillsvidareanställning.


Arbetsuppgifter.
Som rådgivare (Inbound) jobbar du med service och försäljning av försäkringslösningar till nya och befintliga kunder. Verktygen du jobbar med består av försäkringsprogrammet (Winsure), telefonsystemet (TRIO) samt till viss del Officeprogrammen. En del helgarbete (2-3 helger) i form av representation på mässor, motorträffar och hos våra ombud.


Vi söker dig som har hög servicekänsla (vill hjälpa) och en positiv attityd (gillar att prata). Du är stresstålig då vi har högt tempo och du gillar att sälja. Du har erfarenhet från försäljning och/eller försäkringsbranschen. Intresse och kunskap om motorfordon är ett plus.
Du har hög arbetsmoral.


Vi erbjuder dig anställning i ett sammansvetsat kundserviceteam. Du får jobba med engagerade sociala kollegor som alla är med i processen att utveckla teamet, varumärket och produkterna. Största delen består i telefonkontakt med kunder, men du får även möjlighet att tillsammans med erfarna kollegor komma ut och träffa kunder på mässor och träffar. Du får relevant utbildning i försäkring, arbetssystem samt våra produkter.


Mer om tjänsten.
Tjänsten är på heltid med fast lön. Arbetstiderna är växlande veckovis, 08:00-16:45 och 09:15-18:00. Extra ersättning för helgarbete.


Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!
Urval och intervjuer görs löpande under ansökningstiden.


För ytterligare information om tjänsten, kontakta Tony Bogren 070-326 15 69 eller tony.bogren@bilsportmc.se 
Facklig representant är Elias Bakk 070-730 68 54

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 21 december . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 21 november


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Försäkringsrådgivare