Moderna Försäkringar

Contract Manager

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.Vi växer och fler kunder väljer att försäkra sin verksamhet i Moderna varför vi nu söker en projektledare till vår inköpsavdelning.

 

Modernas Inköpsenhet ingår i en nordisk enhet, som har ansvar för att koncernens inköp och anskaffningar görs på ett, för verksamheten, optimalt sätt. Inom vår avdelning arbetar vi med inköp till koncernens drift och administration och i hög grad med inköp som är relaterade till skadesituationer, i vilka kunden är involverad. Vilket innebär bland annat inköp av skaderelaterade omkostnader så som bilverkstäder, hantverkstjänster, skaderegleringssystem mm.

 

Tjänsten

Inköpsavdelningen hos Moderna växer och är nu i behov av en Contract Manager som även kommer få ansvar för en mindre kategori. Som Contract Manager, vilket blir din primära arbetsuppgift, kommer du hantera de olika leverantörsnätverk vi byggt upp inom främst bilverkstäder & byggentreprenörer, men även andra leverantörsnätverk som är relaterade till skadekostnader. Fokus blir att sänka våra skadekostnader genom aktivt arbete med nätverken i förhandling av priser och säkra att vi har rätt volymfördelning. Detta görs i tät dialog med vår skadeorganisation samt inköps egna analytiker & projektledare.  


Den andra delen av tjänsten innebär ansvar för en mindre kategori, där du förväntas driva inköpsprojekt genom att planera, analysera och genomföra inköpsprojekt enligt vår inköpsprocess. Vi jobbar med stort fokus på starka analyser och du kommer jobba nära inköps egna strategiska analytiker för att säkra bästa tänkbara resultat. Vi jobbar väldigt strukturerat inom inköp i Moderna, där vi jobbar efter vår egen modell för att nå bästa tänkbara resultat.
 

I tjänsten ligger stora utvecklingsmöjligheter för möjlighet till större kategoriansvar.


Du skall vara resultatorienterad och med stort driv bidrar du till att utveckla inköpsverksamheten. Du kommer att vara en nyckelperson vad gäller koncernens mål att reducera skadeomkostnaderna.


Det ingår resdagar i tjänsten då avdelningens huvudkontor ligger i Köpenhamn samt Moderna Försäkringar har kontor på flertal platser i Sverige.


Tjänsten är placerad i Stockholm.

 

Din bakgrund

 • Du har en akademisk examen inom exempelvis ekonomi, supply chain eller annan relevant utbildning.
 • Du har tidigare arbetat som till exempel Inköpare, Contract Manager, Strategisk inköpare, Category Manager eller annan relevant ställning.
 • Du har förhandlingsvana från tidigare tjänster
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från försäkringsbranschen.
 • Det är också mycket meriterande om du har erfarenhet av inköp inom motor & byggbranschen.

 

Som person ser vi att du

 • Har en genuin förmåga att bygga goda affärsrelationer
 • Är utvecklings- och lösningsorienterad
 • Har ett stort affärsfokus och handlingskraftig
 • Har en hög analytisk förmåga och är van vid att arbeta med faktabaserade analyser
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har förmågan att motivera dig själv och andra i din omgivning att arbeta målfokuserat
 • Strukturerad

 

Varför Moderna Inköp Skador?

Du erbjuds en självständig och viktig roll inom ett spännande och strategiskt affärsområde som är under stark utveckling. Du blir en del av en nordisk avdelning med hög kompetens och positiv arbetsmiljö. Du har kollegor i Ballerup, Bergen, Oslo & Malmö. Vid goda resultat finns stor möjlighet till större ansvar inom avdelningen.

 

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning om 6 månader.

Kontoret är beläget i centrala Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.
 

Vi behöver din ansökan senast 29:e oktober. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så tveka inte, skicka in din ansökan idag!


Frågor om tjänsten besvaras av Martin Wahlquist, chef på Inköp 0709-429 719.
Fackligt ombud: Elias Bakk mobil: 0707-306 854

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Contract Manager