Moderna Försäkringar

Byggskadereglerare till Malmö

Moderna Försäkringar utökar Byggskador i Malmö

 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå vilket lett till stor popularitet hos försäkringsförmedlarna. Vi växer och fler kunder väljer att försäkra sin verksamhet i Moderna varför vi nu utökar vår byggskadeavdelning inom affärsområdet Privatmarknad.

 

Tjänsten

Vi fortsätter arbetet med att skapa ett Center of Excellence inom privatförsäkring i Malmö och investerar nu i byggskadesegmentet genom att förstärka vår befintliga byggskadeavdelning och etablera en mera fokuserad verksamhet.

 

Tjänsten är mångsidig och innebär i första hand handläggning av byggskador. Det innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, gällande branschregler samt dialog med våra samarbetspartners. Förutom att du arbetar med en mix av enklare och mer komplexa ärenden kommer du även att ingå i en kommission för stora skador, ett uppdrag som ställer krav på förmåga att leda projekt.


Teamet kommer bestå av sex byggskadespecialister som delar sin tid mellan teamets ansvarsområden. Alla i teamet har även en aktiv del av gruppens arbete med processutveckling, kvalitetssäkring, lönsamhetsinitiativ samt digitalisering. Teamet har flera pågående projekt inom bl a digitalisering och inköp, vilket innebär tätt samarbete med kollegor från t ex IT och Inköpsavdelningen.

 

Teamet är litet och dynamiskt och bygger sin framgång på samarbete. Vi arbetar med löpande feedback gruppchef och kollegor emellan, för att utveckla gruppen, verksamheten och för ett kundmöte i världsklass. Vi är en arbetsplats där vi låter våra styrkor komplettera varandra.

 

Tjänsten är placerad i Malmö.

 

Din bakgrund
 

Du jobbar idag på ett försäkringsbolag eller inom byggbranschen. Du har dokumenterad byggteknisk bakgrund och/eller VVS bakgrund och några års erfarenhet inom branschen. Du har erfarenhet av att hantera komplexa och stora skador inom byggsegmentet och van vid att driva projekt. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av kalkylering i MEPS. Det är meriterande om du har erfarenhet som arbetsledare/ byggare inom byggbranschen.

 

Personliga egenskaper

 

Du är målfokuserad och ambitiös och kan hantera flera utmaningar samtidigt. Din framgång bygger till stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.

 

Du är analytisk och lösningsorienterad. Du arbetar proaktivt och tar ägarskap för våra kunders ärenden så att de upplever en enkel och smidig process. Det är viktigt att du är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt, har tydligt kundfokus och är ansvarsfull. Ditt omdöme och förståelse för situation och person gör att kunden upplever en utmärkt kundservice och rådgivning oavsett hur stor eller liten, enkel eller svår, frågan är.

 

Du är som person:

  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus
  • social och lyhörd
  • en lagspelare, samtidigt som du kan arbeta självständigt
  • pedagogisk och tydlig, i tal och skrift
  • har god datorvana och enkelt att lära dig nya system
  • fungerar väl under tidspress, är strukturerad och har gott ordningssinne

 

Intresserad

 

Tjänsten är en heltidsanställning och kontoret är beläget i Västa Hamnen, Malmö. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Angelica Casny Chef Bygg, Privatskador, 076-882 41 33. Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54.

Är du intresserad av tjänsten ansök via vår hemsida www.modernaforsakringar.se/ledigajobb eller ansök knappen nedan.

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Danmark, Norge och Sverige.  Läs mer på http://www.modernaforsakringar.se/

Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti 2018.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Byggskadereglerare till Malmö