Moderna Försäkringar

Byggskadereglerare till Företag & Industri

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå vilket lett till stor populäritet hos försäkringsförmedlarna. Vi växer och fler kunder väljer att försäkra sin verksamhet i Moderna varför vi nu söker ännu en blivande skadereglerare inom området Bygg till vår skadeavdelning Företag och Industri.

 

Om tjänsten

 

Som skadereglerare inom Företag och Industri kommer du att ingå i ett team med 12 kollegor. Avdelningen hanterar alla typer av skador inom egendom som drabbat våra företags- och industrikunder. Denna tjänst avser skador på byggnader.

 

I vår portfölj finns både små och medelstora företag samt stora industrier. Skadorna vi reglerar kan därför både vara enkla eller mycket komplicerade. Många kunder har verksamhet utomlands varför kunskap i engelska är önskvärt men det är inget krav.

Vi arbetar som ett team tillsammans och vi har ett mycket nära samarbete med våra kollegor inom underwriting samt försäkringsförmedlare.

 

Tjänsten kräver en hög servicenivå, en positiv attityd och mycket bra samarbetsförmåga. Arbetet är på sikt självständigt och du behöver själv vara drivande i dina ärenden men du har alltid kollegor som stöttar dig.

 

Vi är ett sammansvetsat team som sätter laget före jaget och för att passa bra in i gruppen är din sociala kompetens viktig. Vi tror på filosofin att vi är varandras arbetsmiljö. 

 

Tjänsten är ett vikariat på heltid under två år, med stor möjlighet till tillsvidareanställning, och är placerad på Sveavägen 167, Stockholm.

 

Din bakgrund

 

Du har framförallt kompetens inom byggteknisk verksamhet. Du har koll på byggregler och branschregler och kan stötta övriga kollegor i byggkonstruktionsfrågor samt branschregler.

Erfarenhet av företagsförsäkring och industriskador är givetvis ett plus men är inget krav. Du har förutom din byggkompetens minst gymnasiekompetens.

 

Personliga egenskaper

 

Du är som person:

 

• framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus  

• social, lyhörd och smidig i umgänget med andra

• lätt att samarbeta med samtidigt som du kan arbeta självständigt

• tar ägarskap och löser problem

 

Du måste kunna:

 

• uttrycka dig pedagogiskt och väl i både tal och skrift  

• hålla det du lovar

• vara bekväm i samtal med kunder och skadedrabbade inom området

• arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne

 

Intresserad?

 

Tjänsten är ett vikariat på heltid under två år, med stor möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Rung som du kan nå på 0709-924399.

Facklig kontakt, Forena, är Elias Bakk 0707-306854.

 

Är du intresserad av tjänsten ansöker du via knappen nedan.

Din ansökan vill vi ha senast den 12 april 2020.

 

 

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

Ansök nu 

 

 

 

  

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Byggskadereglerare till Företag & Industri