Moderna Försäkringar

Byggskadereglerare

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag.  Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå vilket lett till stor popularitet hos försäkringsförmedlarna. Vi växer och fler kunder väljer att försäkra sin verksamhet i Moderna varför vi nu söker ännu en byggskadereglerare till vår skadeavdelning.

 

Tjänsten
 

I enlighet med Modernas målbild så fortsätter vi arbetet med att skapa ett Center of Excellence för skadereglering inom privatförsäkring i Malmö.

 

Nu investerar vi ytterligare i byggprocessen genom att förstärka vår befintliga byggskadeavdelning och etablera en mera fokuserad verksamhet inom Skadeavdelningen.

 

Tjänsten är mångsidig och innebär handläggning av byggskador. Den innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, gällande branschregler. Du arbetar med en mix av enklare och mer komplexa ärenden. Teamet är litet och dynamiskt och bygger sin framgång på samarbete. Vi är en arbetsplats där vi låter våra styrkor komplettera varandra.

 

Teamet kommer bestå av fem byggskadespecialister som delar sin tid mellan teamets ansvarsområden. Alla har även en aktiv del av gruppens arbete med t ex processutveckling och kvalitetssäkring. Vi arbetar med löpande feedback, gruppchef och kollegor emellan, för att utveckla gruppen, verksamheten och för ett kundmöte i världsklass. 

 

Du är målfokuserad och ambitiös och kan hantera flera utmaningar samtidigt. Din framgång bygger till stor del av eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.

 

Tjänsten är placerad i Malmö.

 

Din bakgrund
 

Du har dokumenterad byggteknisk bakgrund. Du arbetarbetar idag på ett försäkringsbolag eller motsvarande. Du har erfarenhet av att hantera komplexa och stora skador inom byggsegmentet. Det är meriterande om du har erfarenhet som arbetsledare/ byggare inom byggbranschen. Du har stor kunskap i MEPS och tidigare erfarenhet av In4mo är meriterande.

 

Du drivs av att ge våra kunder en utmärkt service. Arbetet innebär mycket kundkommunikation och ställer höga krav på ett gott bemötande.

 

Du är analytisk och har förmågan att fatta snabba beslut. Du arbetar proaktivt och tar ägaransvar för våra kunders ärenden. Det är viktigt att du är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt, har tydligt kundfokus och är ansvarsfull.

 

Personliga egenskaper

Du är som person:

  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus  
  • social, lyhörd och smidig i umgänget med andra
  • lätt att samarbeta med samtidigt som du kan arbeta självständigt

 

Du måste kunna:

  • uttrycka dig pedagogiskt och väl i både tal och skrift  
  • arbeta under tidspress

ha god datorvana och enkelt att lära dig nya system

  • arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne

 

Intresserad?

Tjänsten är en heltidsanställning och kontoret är beläget i Västa Hamnen, Malmö. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Angelica Casny Chef Bygg, Privatskador, 076-882 41 33.

Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54.

Är du intresserad av tjänsten ansök via vår hemsida www.modernaforsakringar.se/ledigajobb eller ansök knappen nedan. Din ansökan vill vi ha senast den 10 juni 2018.

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 juni . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Byggskadereglerare