Moderna Försäkringar

Båttekniker till Stockholm

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3800 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom nytänkande och hög servicenivå vilket lett till stor popularitet hos försäkringsförmedlarna.

 

Atlantica grundades 1916 och är därmed den äldsta delen av Moderna Försäkringar. Vi som jobbar på Atlantica är själva båtmänniskor. Och ända sedan vi startade för drygt 100 år sedan har vi byggt upp ett oöverträffat kontaktnät bland marinor och varv vilket bidrar till en ökad kundservice. Atlantica är marknadsledande sett till premievolymen inom båtförsäkring och har idag nästan 53 000 försäkringstagare. Nu utökar nu vår skadeavdelning för att öka vår kapacitet att ge våra kunder ännu bättre service och söker nu en skadereglerare till vår skadeavdelning.

 

Tjänsten

Vi söker en skadetekniker till Atlantica båtskador i Stockholm. Som skadetekniker på Moderna Försäkringar blir du en del av ett ambitiöst team med sju kunniga kollegor som brinner för det dagliga kundmötet.

Du kommer att vara delaktig i hela kundprocessen, från att ta emot och registrera skador till att fatta beslut i skadeärendet, och genomföra eventuell utbetalning av ersättning till den skadedrabbade kunden. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor och praxis.

 

I det dagliga jobbet ingår att granska inkommande kalkyler från varv/verkstäder och göra bedömningar på dessa. Driva ärenden framåt och i samråd med varven hitta lösningar för reparationer. Till viss del kommer besiktning att ske hos varv men merparten av granskningen sker via foto samt telefonkontakt.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

 

Din bakgrund

Du är teknikintresserad samt har ett högt servicetänk. Har du bakgrund som skadetekniker eller inom båtbranschen är det självklart en merit men inget krav. Hos oss ger vi våra kunder den bästa möjliga rådgivningen och ser till att kunden upplever en enkel och smidig process. Vi vill att du ger kunden ditt mest fantastiska bemötande, byggt på våra processer och på ditt personliga avtryck.


Det är viktigt att du har lätt att fatta beslut, är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt och att du har förmåga att möta kunder med stor förståelse för deras situation. 


Du är målfokuserad och ambitiös. Din framgång bygger till stor på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga. Du gillar att lära dig nytt och skulle vilja ha ett skadereglerarjobb med möjligheter till omväxling och utveckling.

 

Personliga egenskaper

Du är som person:

  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus  
  • positiv, social, lyhörd och smidig i umgänget med andra
  • lagspelare som samtidigt arbetar självständigt
  • Pragmatisk och lösningsorienterad

 

Du måste kunna:

  • uttrycka dig pedagogiskt och väl i både tal och skrift  
  • arbeta under ett högt tempo vid högsäsong
  • vara bekväm i samtal med kunder och skadedrabbade inom området
  • arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne.

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en heltidsanställning och kontoret är beläget i centrala Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.


Frågor om tjänsten besvaras av Örjan Backlund Skadechef Atlantica, tel 070-618 9290 eller mail orjan.backlund@modernaforsakringar.se 

Facklig kontaktperson är Elias Bakk tel 070-730 68 54.

 

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 4 november 2018.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 4 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Båttekniker till Stockholm