Moderna Försäkringar

Affärsutvecklare

Moderna Försäkringar söker en Affärsutvecklare


Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.


Nu söker vi en självständig och hungrig affärsutvecklare. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Stockholm och jobba nära ledningen för affärsområdet Privat.

 

Tjänsten

 

  • Du bedriver omvärldsbevakning brett inom försäkring och hjälper Moderna att agera skickligt i förhållande till hot och möjligheter på medellång och lång sikt. Vilka möjligheter och hot för ett försäkringsbolag innebär t.ex. IoT?
  • Du kvantifierar och presenterar potentialen i olika affärsupplägg antingen på uppdrag eller sådana du har identifierat själv och övertygar beslutsfattare om rätt väg framåt.
  • Du driver workshops, scenarioplanerar och bygger business case. Du projektleder små och medelstora affärsutvecklingsprojekt.
  • Du är en del av det nordiska teamet inom Tryg/Moderna dedikerat till försäkringstjänster inom delningsekonomin. Arbetet omfattar marknadsanalys, avtalsarbete, implementering och operativt löpande ansvar för de svenska delningsaffärerna.
  • I rollen träffar du kontinuerligt seniora beslutsfattare inom Moderna försäkringar och personer inom affärsutveckling hosTryg.
     

Din bakgrund

 

Du har eftergymnasial utbildning gärna inom ekonomi eller juridik och 3-5 års yrkeslivserfarenhet. Erfarenhet av strategikonsulting är meriterande.

 

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper, samt att du kompletterar befintligt team.

För att vi ska trivas och jobba bra tillsammans tror vi att du beskriver dig som motiverad, självständig, positiv, envis, prestigelös, målinriktad, metodisk, kommunikativ, analytisk & nyskapande.

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Stockholm, Norrtull. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Jonas Frid, tel: 076-1778084, Head of Business Development.

Facklig representant FTF är Simon Basdajian 073-65 66 209.


Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka nedan. Intervjuer kommer göras löpande, vi behöver ha din ansökan + CV senast den 11 augusti.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

Ansök nu 

 


Ansök nu

 

   

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans Juridik Projektledning


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Affärsutvecklare