MKB

Lokalförvaltare

 

MKB Fastighets AB är till för Malmö och Malmöborna. 
MKB:s vision – Hem för var och en – är visionen om ett Malmö där varje individ har bra boende. MKB ska tillhandahålla bra bostäder i hela staden, arbeta innovativt med att stärka Malmös attraktionskraft och bidra till en stad för alla. Tre värderingar ligger till grund för MKB:s arbete: modiga, enkla, tillsammans. Med över 23 000 lägenheter och drygt 1000 lokaler, till ett värde av 33 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB Malmös ledande bostadsbolag och en av Sveriges största fastighetsägare. 
Kort om oss

MKB Fastighets AB är ett dynamiskt och kreativt företag som sätter likhetstecken mellan affärsnytta och samhällsnytta. Med en stark finansiell ställning kan MKB vara med och driva utvecklingen i både branschen och staden. MKB tänker långsiktigt och med en tillåtande kultur möjliggör man innovation.

 

En sjättedel av Malmöborna bor i MKB:s fastigheter. MKB har därmed ett stort ansvar för staden och dess invånare och är en viktig del i att utveckla staden. Genom sitt arbete påverkar man vardagen för de människor som bor hos MKB och bidrar till att göra Malmö attraktivt.

 

Vi söker nu två förvaltare med ansvar för våra lokaler. Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang på ett framtidsinriktat bolag.

 

 

Roll

Som lokalförvaltare ansvarar du för hela lokalaffären, för MKB:s lokaler och lokalkunder. Du jobbar tillsammans med dina kollegor, förvaltare, husvärdar och andra stödfunktioner inom bolaget för att genomföra målen. Du ansvarar för att lokalerna har rätt kunder, du beslutar om åtgärder för att lokalen skall ha rätt förutsättningar och attraktivitet för att motsvara marknadens krav och den långsiktiga betalningsviljan i förhållande till lokalens läge.

 

Du ansvarar för kundkontakter, uthyrning, avtalstecknande, omförhandlingar och uppsägningar. Budgetering, uppföljning och fakturahantering ingår i ditt arbete.

 

Viktigt är också att arbeta för en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor såväl inom gruppen som med övriga kollegor inom bolaget.

 

 

Vem är du?

Du är affärsmässig, arbetar detaljinriktat samtidigt som du kan lyfta blicken och har förståelse för helheten i ditt arbete. Du är strukturerad och har vana av att arbeta mot deadlines och levererar alltid med gott resultat och i tid. Du är drivande, målfokuserad samt nytänkande.

 

Du vill vara med och "göra Malmö lite bättre", ta ansvar och ge service.

 

Du som älskar Malmö och tycker om att arbeta med människor kommer att trivas i rollen!

 

 

Vad har du gjort tidigare?

Vi tror att du har arbetat minst fem år inom fastighetsbranschen och gärna inom kommersiell förvaltning. Du har erfarenhet av att arbeta med omförhandlingar, uthyrning och ha kontakt med kommersiella hyresgäster. Du har goda hyresjuridiska kunskaper. Du har också erfarenhet av att arbeta med budget, prognoser och att göra ekonomiska kalkyler. Har du dessutom teknisk kompetens (bygg, el, vs, vent eller energi) är det meriterande precis som erfarenhet av LOU (Lagen om offentlig upphandling).

 

 

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som lokalförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 070-989 50 18.

 

Fasticon är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. För mer information om Fasticon, www.fasticon.se

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

MKB Fastighets AB

Södra Förstadsgatan 47

MALMÖ

Hemsida

www.mkbfastighet.se

 Facebook

LinkedIn

Titel

Lokalförvaltare

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

2

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 5 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från MKB

Alla jobb hos MKB

Liknande jobb Lokalförvaltare