Migrationsverket

Kommunikatör till kommunikationsenheten i Norrköping

Vi söker en kommunikatör till kommunikationsenheten med placering i Norrköping. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av förändring, med stort medialt intresse och med frågor som är i ständigt politiskt fokus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Kommunikatörens uppgift är att stödja chef, ledningsgrupp och andra medarbetare genom att säkerställa att kommunikationsperspektivet finns med i alla beslut. I rollen ingår bland annat att kommunikationsplanera olika uppdrag, ta fram kommunikationsplaner och skriva och producera kommunikationsmaterial. Rollen är både strategisk och operativ i arbetet med att genomföra kommunikationsinsatser såväl internt som externt. Du ansvarar både för att initiera och följa upp kommunikationsinsatser.

Personliga kompetenser
Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vidare kommunicerar du på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.

Krav 
• Högskole- eller universitetsutbildning inom kommunikation.
• Några års dokumenterad erfarenhet av intern och extern kommunikation inom ett större företag, en organisation eller en myndighet.
• Erfarenhet av arbete på strategisk och operativ nivå inom ex. ledningsgrupp med chefer. 
• God kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Goda kunskaper i Office-paketet.

Meriter 
• Erfarenhet av arbete mot media.
• Erfarenhet av arbete med utveckling av kommunikativt ledarskap.

Upplysningar 
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning.
Arbetstider: Kontorsarbetstid.
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Placering: Norrköping
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Vill du veta mer 
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att mejla oss på rekrytering@migrationsverket.se
Vill du veta mer om den aktuella rollen och enheten finns kontaktuppgifter till ansvarig enhetschef längre ned.

Ansökan 
Välkommen med dina ansökningshandlingar senast den 30 april 2018. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

OBS! När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar. Som en del i rekryteringsprocessen kan vi även komma att använda arbetspsykologiska tester och/eller arbetsprover. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Migrationsverket finns för människor som söker skydd i Sverige och för dem som vill arbeta, studera eller bo här. Detta gör vi inom asylrättens och den reglerade invandringens gränser. Vi tar emot ansökningar, prövar dem och fattar beslut om vilka som har rätt att komma hit eller stanna här, och vilka som måste lämna landet. I vårt arbete vägleds vi av våra värdeord mod, empati och tydlighet.

Kontaktpersoner

Linda Nyebölle

Enhetschef

010-4853683

linda.nyebolle@migrationsverket.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Norrköping

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Migrationsverket

Alla jobb hos Migrationsverket

Liknande jobb Kommunikatör till kommunikationsenheten i Norrköping