Mettler Toledo AS

Systemadministratör med ansvar för faktureringsprocess till världsledande företag

Nu söker vi dig som är serviceinriktad och trivs med att hantera stora mängder data och således arbeta i stora databaser! Välkommen till en attraktiv arbetsgivare samt ett världsledande företag och en roll där du uppmuntras till att arbeta med förbättring och utveckling av arbetsprocesser och rutiner. Vi söker dig med goda Excelkunskaper och gärna erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du blir en essentiell del av ett långsiktigt projekt internt i en för bolaget mycket värdefull roll! 

Arbetet utförs i topprenoverade härliga lokaler i Hammarby Sjöstad på ett företag som är stabilt och framgångsrikt tillika måna om sina anställda och erbjuder goda förmåner, bland annat ett privat gym internt för personalen.

Mettler-Toledo AB säljer vågar och vägningssystem samt analys- och processinstrument för tillverkningsindustri och laboratorier. Företaget är representerat i 84 länder och har tillverkning på 15 platser runt om i världen, bl a i Schweiz, Tyskland, USA och Kina. Koncernen, med huvudkontor i Schweiz, är noterat på New York Stock Exchange. Totalt har koncernen 14 200 anställda och omsatte 2016 drygt 2.5 miljarder USD. I Norden är det ca 174 anställda, varav 110 i Sverige. Besök gärna företaget på www.mt.com

Arbetsuppgifter:
– Administrera data ur register och databaser
– Ansvar för och arbete med Mettler-Toledo AB:s servicefaktureringsprocess 
– Proaktivt arbeta med dina egna idéer och förslag till förbättringar av arbetssättet
– På sikt tillämpa din serviceförmåga och flexibilitet för att ge stöd och support till projektledaren i ditt team samt säljmedarbetare inom organisationen 

Rollen är uppdelad mellan dataadministration och arbete med faktureringsprocessen och du bör därmed trivas med stundvis repetitiva arbetsuppgifter för att successivt arbeta mer med arbetsuppgifter som fodrar flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du blir en del av ett ambitiöst team internt på fem personer och arbetar nära projektledaren för teamet. Det är dock viktigt att du även trivs med att självständigt utföra dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad. 

Eftersökta kvalifikationer:
– Erfarenhet av administrativt arbete
– Goda kunskaper i MS Office och även goda kunskaper i Excel
– Minimum en avslutad gymnasieutbildning 
– Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift 
– Erfarenhet av Access, SAP eller andra tekniska plattformar är meriterande
– Arbetslivserfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter 

• Omfattning: Heltidstjänst med 37,5 timmar arbetsvecka.
• Anställningsform: Tillsvidare med 6 månader provanställning
• Läge: Hammarby Sjöstad
• Start: Omgående

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Mettler-Toledo AB med Ivy Talents. Samtliga frågor gällande tjänsten välkomnas till ansvarig rekryterare Julia på telefonnummer 070-759 76 66 eller via mejl julia.olsson@ivytalents.se . Då tjänstens tillträde är omgående rekommenderar vi att du visar ditt intresse för tjänsten redan idag! Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätta tjänsten så snart rätt kandidat dyker upp.
Vi ser fram emot din ansökan!


 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Data & IT Kontor & Administration


Senaste jobben från Mettler Toledo AS

Alla jobb hos Mettler Toledo AS

Liknande jobb Systemadministratör med ansvar för faktureringsprocess till världsledande företag