Mercuri Urval

Warehouse Manager

Unisport är Sveriges ledande leverantörer av konstgräs, sportgolv, sporthallsinredningar, sportutrustning etc. I Sverige har vi verksamheter i Ängelholm, Landskrona, Stockholm, Göteborg, Kalmar och Ånge. Vi är totalt ca 100 anställda i Sverige. Vi ingår i företagsgruppen Unisport-Saltex som har motsvarande verksamheter i Danmark, Finland, Norge, Polen Lettland, Nederländerna och Skottland.


Din uppgift blir att ansvara för en framgångsrik logistikverksamhet. Pågående samordning inom företaget och framgångar inom försäljning (katalog och projekt) innebär dock att volymer inom lager och logistik kommer att öka under 2018 och framåt. Vår logistik ställs inför nya utmaningar, vi har helt enkelt kommit till en ny fas. Uppgiften innebär att samtidigt som det dagliga arbetet skall ledas behöver vi, med dig som motor, se över lagerytor, kapacitet/planering, organisation, ansvar mm. Det är denna utmaning vi vill att du tar dig an med full kraft. Till din hjälp har du övriga chefer samt ett eget team på 12 personer med stark kundkänsla och som vet betydelsen av att leverera i tid.

 

Du som  söker har erfarenhet från lager och logistik. Du finns idag i en ledarroll eller annan nyckelbefattning där du arbetar med såväl helhet som planering blandat med operativa inslag. En högskoleutbildning inom exempelvis logistik ser vi som meriterande Som person söker du förbättringar, bättre effektivitet. Du har god förmåga att leda andra, är serviceinriktad och kan också säga ifrån när du upplever felaktigheter.

 

Välkommen till en nyckelroll och ett mycket spännande och dynamiskt uppdrag. Dina insatser blir avgörande för vår framtid. Företaget som du kommer till  präglas av entusiasm, sportintresse och gemenskap. Med andra ord ett av de roligaste uppdragen inom logistik.

 

Välkommen med din ansökan på www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12613). Vi vill ha denna senast 30 december. Eventuella frågor besvaras av Leif Andersson på 035-135537.För mer information se även www.rantzows.com och www.unisport.com.


www.unisport.se

Ansök snarast . Arbetsort : Hjärnarp . Publicerat : 7 december

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Mercuri Urval

Alla jobb hos Mercuri Urval

Liknande jobb Warehouse Manager