Mercuri Urval

Sales Engineer

Adven Group är en ledande leverantör av industriella och kommersiella energi- och vattenlösningar i Sverige, Finland och Estland. Våra anläggningar bygger på helhetslösningar anpassade för kundens behov, vilket möjliggör tillförlitlig och kostnadseffektiv leverans av energiprodukter som våra kunder efterfrågar, med låg miljöpåverkan. Adven erbjuder primärt sina lösningar genom en affärsmodell där vi designar, bygger, äger och driver anläggningarna.

Adven Group omsätter cirka 200 miljoner euro och sysselsätter 340 personer. Mer information finns på www.adven.com

Som Sales Engineer är ditt jobb är att stödja våra Sales Managers genom hela försäljningsprocessen. Målet är att skapa hållbara lösningar för vatten- och energiintensiva industrier. Din roll är att identifiera och utveckla prospekts, göra research, utveckla och uppdatera säljverktyg och presentationer, delta i kundmöten och hjälpa till med konceptualiseringen. Resor i Sverige, Norden och norra Europa kommer att förekomma. Du rapporterar till försäljningschefen.

 

Vi söker efter dig som vill växa och utvecklas med oss! Din utveckling i företaget styrs av din erfarenhet och ditt intresse, då du senare kan specialisera dig på antingen försäljning och/eller design av lösningar. Troligtvis har du något eller några års yrkeserfarenhet efter en naturvetenskaplig/teknisk universitetsexamen, trivs med problemlösning i kundgränssnittet, att påverka, ta kontakter och utveckla relationer. Du kommunicerar smidigt både på svenska och engelska.

 

Vi erbjuder en möjlighet att ansluta sig till branschens mest innovativa företag. Vår expertorganisation hjälper dig att lyckas och stödjer din personliga tillväxt. Välkommen på vår spännande resa att bygga Adven och en hållbar värld!

 

Vänligen skicka din ansökan och CV till Mercuri Urval, som är vår rekryteringspartner, senast den 4 februari 2018 på www.mercuriurval.com, ref.nr. SE-12803.

www.adven.com

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Mercuri Urval

Alla jobb hos Mercuri Urval

Liknande jobb Sales Engineer