Mercuri Urval

Distriktsäljare Mälardalen

DANA LIM är Skandinaviens största producent av lim, fog och spackelmassor. I mer än 85 år har verksamheten försett marknaden med produkter för bygg, industri samt kontor och hobby.

Företaget har sitt huvudsäte i Köge, strax utanför Köpenhamn och här ligger Nordens största utvecklingslaboratorium för lim och fog vägg i vägg med produktion, logistik och administration. Läs mer om oss på www.danalim.se

 

Trots de solida danska rötterna sträcker sig idag DANA LIM´s verksamhet i en bred geografisk spridning med bl.a. dotterbolag i Sverige, Norge, Baltikum och Kina. DANA LIM ägs av stiftelsen Kaj Hansens Minnesfond vars överskott delas ut till välgörande och sociala ändamål. Det årliga Limpriset som delas ut till forskning för samhället och människors väl är det mest kända.

 

Det är DANA LIM´s övertygelse att stolta och engagerade medarbetare utgör en viktig hörnsten i en sund verksamhet. Därför prioriterar vi en hög anciennitet, trygg anställning och god anda på arbetsplatsen högt.

 

Vi har en mycket bra utveckling och därför förstärker vi nu vår säljkår.


Din bakgrund: Du är eller vill bli en framgångsrik utesäljare som hjälper dina kunder att utveckla befintligt sortiment. Du har gärna teknisk gymnasieutbildning. Ditt track record som säljare är imponerande och har du en bakgrund som utesäljare skattar vi det högt.

 

Du måste ha en stark vilja att göra affärer och bygga nya affärsrelationer inom den svenska organisationen. Men även vilja bygga relationer med övrig organisation. Teknisk förståelse värdesätts högt då vi säljer högkvalitativa produkter och viss teknisk kunskap är av värde vid kundbesök. Har du conceptuell erfarenhet är det en merit eftersom en del av uppdraget är att inreda nya butiker till Dana sortiment. Högst skattas dock din förmåga att hitta, bygga och bibehålla fina relationer i distriktet med kunden som i sin tur leder till affärer.

 

Försäljningen i distriktet kommer främst ske genom butiksförsäljning hos olika kedjor eller egna aktörer som säljer lim, fog eller spackel. Du utgår från ditt hemmakontor, i  Mälardalen eller dess omnejd, och ditt arbete sker mest på vägarna eller hos kund. Att du trivs med ett arbete där du själv har möjlighet att påverka ditt resultat ser vi som en självklarhet. Du är orädd och vågar agera då det krävs för kundens väl.

 

Din utmaning: Du kommer att arbeta med både nya och befintliga kunder där målet är att ”trampa butik”. Alltså öka närvaron och tillväxt på befintliga kedjor och butiker. Men till stor del även hitta nya affärsmöjligheter. Detta innebär planering, genomförande och uppföljning av kundbesök och vissa mässor. Du kommer att driva projekt själv och tillsammans med våra produktansvariga i Danmark. Eftersom frågor från butik kring våra produkter sker via dig och huvudkontoret i Köge Danmark är det viktigt att du är en lösningsorienterad team player som kan, om det behövs, komma med egna affärsförslag där alla stake holders tas i beaktning men även har tålamod och förmåga att förstå att vissa beslut kan ta lite längre tid.

 

Vi erbjuder: Ett varmt arbetsklimat där vi ställer upp och hjälper varandra. Vi är ett företag där alla får ta mycket eget ansvar med möjlighet att påverka samtidigt som lagarbete sätts högst i vår organisation. Vi växer och möjligheten att växa med oss ligger enbart i din egen vilja och prestation. Vi har ett stort socialt engagemang som vi är mycket stolta över. Människan är lika viktig som produkten. Vi hoppas att du har en samsyn kring dessa värderingar.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Välkommen att skicka in din ansökan, med brev och CV, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12482) snarast då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 19 okt 2017. Eventuella frågor besvaras av Zuzana Cisternas, Konsult på Mercuri Urval, zuzana.cisternas@mercuriurval.com

 


www.danalim.se

Ansök snarast . Arbetsort : Mälardalen . Publicerat : 21 september

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Mercuri Urval

Alla jobb hos Mercuri Urval

Liknande jobb Distriktsäljare Mälardalen