Mercuri Urval

10 konsulter till Stockholm

The position

I en dynamisk värld som förändras i allt högre takt ställs nya krav på organisationer och ledare. Strategier behöver kopplas till människors förmågor och hur rustad en verksamhet är för framtidens utmaningar. Det är människor som förverkligar strategier och därför är vår mission att se till att verksamheter har de mänskliga förmågor som skapar framgång och bidrar till sunda och hållbara arbetsmiljöer.

 

Vi brinner för våra kunders framgång genom att vara en engagerad, kunnig och utmanande rådgivare till företagsledningar och styrelser. Vi vill göra skillnad i människors professionella liv oavsett om vi rekryterar eller coachar chefer, utvecklar ledningsgrupper eller arbetar med annan strategisk rådgivning. Närheten till våra kunder driver oss framåt och får oss att vilja överträffa oss själva – varje dag!

 

Vi letar främst efter dig med erfarenhet inom offentlig sektor eller industri men även annan erfarenhet är av intresse. Du vill bygga framgång och tillväxt både regionalt och internationellt. Du har en entreprenöriell profil och brinner för försäljning, människor och utveckling av verksamheter. Om du antar utmaningen att bygga trovärdighet och positiv energi omkring dig kan vi erbjuda en stimulerande roll i en omgivning med driv och framåtanda. Du är självständig med en stark egen motor, men stimuleras också av att teama upp med kolleger och bidra till helheten.

 

Vi söker dig med akademisk examen och flera års erfarenhet av tjänsteförsäljning på strategisk nivå, gärna med koppling till vårt arbetsfält – människor och ledarskap. Framförallt har du ett starkt driv och engagemang för människor, verksamheter och affärer.

 

Hos oss finns det goda möjlighet för dig som arbetar inom Executive Search att ta din karriär till nästa nivå, samt möjligheter för dig som vill utvecklas inom detta område.

 

Välkommen till en spännande och pulserande konsultmiljö som ger dig stor frihet att forma din professionella framtid. Vi är en internationell koncern med ett av branschens starkaste varumärken och en unik samlad erfarenhet som förädlats och stärkts under 50 år på marknaden.

 

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) via www.mercuriurval.se (ref: SE-11854). Urvalsarbetet sker löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Caroline Kock vid Mercuri Urval +46 70-511 03 90.

 

About the company

Mercuri Urval är ett framgångsrikt internationellt konsultföretag där de bästa talangerna möts i form av kunder, kandidater och medarbetare. Vi hjälper våra kunder att uppnå resultat genom att se till att de har rätt personer i ledande positioner. Vi är pionjärer inom assessment och en uppskattad partner för våra kunder inom Executive search och Talent management. Vi arbetar globalt och erbjuder våra kunder möjlighet till verkligt internationellt samarbete. Läs mer på Mercuri Urval och LinkedIn.

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : För 31 augusti 2017 sedan

Kategorier : Chef & Ledning Kontor & Administration Övrigt


Senaste jobben från Mercuri Urval

Alla jobb hos Mercuri Urval

Liknande jobb 10 konsulter till Stockholm