Magnolia Bostad

Bolagsjurist till Magnolia Bostad

Magnolia Bostad är en ledande samhällsutvecklare som utvecklar nya boenden, främst hyresrätter men även bostadsrätter, samhällsfastigheter och hotell. Boenden utvecklas både för försäljning och för egen förvaltning. Vi är verksamma från Ystad i söder till Luleå i norr. Vårt arbete styrs av helhetssyn där verksamheten bedrivs på ett sätt som främjar en långsiktig hållbar samhällsutveckling.

 

Vi söker nu en bolagsjurist med erfarenhet av entreprenadrätt till Magnolia Bostad i centrala Stockholm.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

“Jag tycker om att arbeta på Magnolia Bostad då det är varierande arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik. Jag uppmuntras att ta egna initiativ och får jobba med kompetenta och drivna kollegor varje dag!”

-Bolagsjurist, Anna Sjölin.

 

Vi på Magnolia Bostad söker dig som vill bli företagets specialist på entreprenadrätt. Vi är en organisation som på ett fåtal år vuxit från 40 medarbetare till närmare 140 idag. Men trots att vi blir allt större är Magnolia fortfarande ett entreprenörstyrt bolag som drivs av att tänka nytt och framåt på ett hållbart och långsiktigt sätt.

 

Hos oss kommer du att utvecklas genom utmaningar och få arbeta proaktivt i en trevlig kollegial miljö.

 

 

Vad ingår i rollen?

I rollen som Bolagsjurist kommer ditt främsta ansvar vara att stötta verksamheten och ledningen med juridisk rådgivning. Du kommer vara en del av Magnolia Bostads juristavdelning och rapportera direkt till chefsjuristen. Vidare kommer du att vara bolagets interna expert i frågor rörande entreprenadrätt men även arbeta bredare med transaktioner, allmän affärsjuridik och bolags- och aktiemarknadsrätt.

 

Du kommer bland annat, men inte bara ansvara för:

• Stöd och råd i entreprenadsrättsliga frågor,

• Interna utbildningar inom entreprenadrätt,

• Avtalsrätt i allmänhet,

• Bolagsrättsliga frågor,

• Stötta organisationen i förhandling,

 

Hos oss får du stort ansvar och får arbeta självständigt med frågor som kan komma upp hos oss på Magnolia Bostad, vilket kan vara varierande, både högt och lågt.

 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har juristexamen med flera års relevant erfarenhet av entreprenadrätt från advokatbyrå, bolag eller intresseorganisation.

 

För att lyckas i denna roll ser vi att du är driven, affärsmässig och prestigelös. Vidare har du hög integritet och är strukturerad, social, serviceinriktad, pedagogisk, analytisk och en drivande projektledare. Du trivs med att ha stort eget ansvar och kan arbeta både självständigt och i grupp med lösningsorienterat förhållningssätt.

 

 

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Dalia Missikos på 073 152 94 09, dalia.missikos@sharprecruitment.se / Zarina Virsholm på 073 399 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se

 

Din ansökan ska bestå av ett CV. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vill du läsa mer om Magnolia Bostad? Vänligen besök https://magnoliabostad.se/.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Magnolia Bostad

Alla jobb hos Magnolia Bostad

Liknande jobb Bolagsjurist till Magnolia Bostad