LKAB

Ingenjör Underhåll

Befattning
Ingenjör, underhåll

Stationering
LKAB, Kiruna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2019-12-08


Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.


Om tjänsten
Arbetsplatsen ligger under sektionen Norra driftstöd verkstad (NDV) och i organisationen ingår i dagsläget Komponentreparation, Tillverkning, Fordonsunderhållet, Centralförrådet, Transport och Trafik, Hydraulgruppen, Gas- och Lyftredskapsservice.

Nu söker vi en Ingenjör som kommer att hjälpa till med att etablera ett förrådsunderhåll för våra komponenter och artiklar som vi förvarar på Centralförrådet i Kiruna.
Arbetet kommer bland annat innebära att fastslå ronderingar, förvaringssätt och hantering men även om yttre miljö och beräknad livslängd. Detta måste systematiseras i vårt underhållssystem Movex.
Vi behöver också säkerställa säkerhet och arbetsmiljö för alla som hanterar dessa komponenter och artiklar.

Du kommer att vara i kontakt med tillverkare och våra interna kunder och det kommer att behöva skapas rutiner både hos reparerande eller tillverkande verkstäder såsom hos mottagande användare.
Ett arbete som kombinerar administration, struktur, teknik samt kontakter med externa leverantörer och interna kunder och som kommer att göra skillnad varje dag.

En unik chans till ett unikt arbete inom LKAB!


Dina kvalifikationer
Om du vet att du har kunskap om olika typer av materialsammansättningar och konstruktioner i kombination med underhållskunskaper så bör du ansöka om jobbet.

Idealet skulle kunna vara en maskiningenjör med underhållserfarenhet men om du saknar delar av detta så kommer vi att sätta större värdering på dina personliga egenskaper.

Sök och ge oss en chans att få träffa dig.

Tjänsten kräver B-körkort.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.


Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.


Övrig information
Arbetstid: Dagtid.
Välkommen in med CV och personligt brev senast 2019-12-08.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Sektionschef Mats Nilimaa 072-7178316 mejl: mats.nilimaa@lkab.com.

För mer information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR Business Partner Viktoria Stenberg 072-5332859 mejl: viktoria.stenberg@lkab.com.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:
Ingegerd Kyrö för Ledarna, ingegerd.kyro@lkab.com, 0980-710 50
Sakari Alanko för Unionen, sakari.alanko@lkab.com, 0980-72508
Björn Åström för Akademikerföreningen, bjorn.astrom@lkab.com, 0980-62239

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Kiruna . Publicerat : 27 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från LKAB

Alla jobb hos LKAB

Liknande jobb Ingenjör Underhåll