Visar arbetsgivare som börjar på 'V' (3 st)

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö Alla

 • Visita

   För mer information besök http://www.visita.se.

  Läs mer !
 • Von Feilitzen

  Von Feilitzen & Partners arbetar med rekrytering av specialister och generalister.

  Vi ska bidra till att människor och organisationerfaktiskt  utvecklas och når sina mål.  Våra kunders och kandidatersbästa är centralt för oss och kräver ett flexibelt och professionellt arbetssätt, hela tiden med fokus på resultat.

  Vi är specialisterna som arbetar på uppdrag av företag och byråer från olika branscher som vill ha en kvalitetssäkrad, snabb och kostnadseffektivt genomfört uppdrag.Vi vet att rätt kompetens är en kritisk framgångsfaktor och vi hjälper er att hitta rätt kompetens genom en effektiv rekryteringsprocess. Vi arbetar både med search och urvalsrekrytering och kan erbjuda ett flertal testverktyg. Flexibiliteten innebär att vi tillämpar olika rekryteringsmetoder, ofta i kombination med varandra, och förstärker kunden just när och där denne vill och behöver. Det sistnämnda betyder att vi också tar oss an avgränsade delar i en rekryteringsprocess. 

  Våra tjänster

  Vi erbjuder kvalificerat stöd inom områdena rekrytering, utbildning och karriärutveckling. Vi bidrar till kundens utveckling i olika faser genom att tillföra, utveckla och/eller frigöra kompetens.

   

  Läs mer !
 • Värnamo Kommun

  Om kommunen

  Värnamo är en ung kommun som bildades faktiskt så sent som 1971. Till ytan är kommunen 1 380 km². Vi har ca 33 000 invånare.Ett handelscentrum
  Värnamobygden har tusenåriga anor från handel och blev redan tidigt en betydande marknadsplats. Idag är vi en del av Gnosjöregionen och centrum för handel och service i sydvästra delen av Jönköpings län.

  Centralt i Sverige


  Värnamo är beläget "mitt i smeten", med E4:an och riksväg 27 korsande varandra. I Värnamo möts också järnvägslinjen Kust-till-Kust (Kalmar-Göteborg) samt linjen Halmstad - Nässjö/Jönköping.

  Borgerligt styre


  Värnamos politiska majoritet under denna mandatperiod består av Centerpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna och Folkpartiet Liberalerna. Den politiska oppositionen består av Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet.

  Stor arbetsgivare


  Värnamo kommuns verksamhet är uppdelad i nio olika förvaltningar. Det totala antalet anställda är drygt 2 500 personer och kommunens årliga omsättning är cirka 1,7 miljarder kronor.

  Näst största kommun i Jönköpings län


  I Värnamo kommun bor ca 33 000 invånare. Vi är därmed den näst största kommunen i Jönköpings län. Och folkmängden ökar stadigt.

  Genuin småföretagaranda


  Här finns en nästan unik kultur vad gäller nya affärsidéer och att starta och driva företag. I denna kultur finns också förmågan och viljan att samarbeta.

  Kända resmål


  Populära besöksmål, både för våra medborgare och besökare, är den omsjungna och välkända Apladalen, Bruno Mathssons center, nationalparken Store Mosse, Ohsabanan, företaget Källemo och Designhotellet.

  Gummifabriken - en kreativ mötesplats


  "Gummifabriken" byggs om till kreativ mötesplats för alla oavsett ålder och bakgrund. Ambitionen är att det inte enbart ska bli en attraktion för kommunen utan också för hela regionen. Arbetet med att ta fram detaljerade planer, kostnadsberäkningar pågår. Gummifabriken

  Sydsvenska Krysset - Skandinaviens mest centrala etableringsplats


  Här korsar E4:an den lika intensivt trafikerade väg 27, kust-till-kustvägen eller Baltic Link som den också kallas. Järnvägen Göteborg-Kalmar/Karlskrona går också här igenom. Byggklar mark, med bra fönsterläge mot trafiken, finns nu för olika etableringar. Sydsvenska krysset

  Konstcentrum


  Vandalorum är platsen där historien ska möta framtiden, inom konst, design, utbildning och företagande. Museet ligger i korsningen E4 och riksväg 27. Den världsberömde italienske arkitekten Renzo Piano har stått för konceptet. Läs mer om Vandalorumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  Jobben


  Värnamoregionen har en varierad och expansiv arbetsmarknad. Basen är ett stort antal små och medelstora företag inom olika branscher. De största arbetgivarna är Värnamo kommun och Värnamo sjukvårdsområde.

  Unika valmöjligheter


  Pendlingsavstånden inom kommunen är korta. Du kan välja att bo där det passar dig och din familj. På landet, i en mindre tätort eller i Värnamo stad. I hus eller i lägenhet. I kommunen har vi boendeformer för de flesta behov.
  Välkommen till Värnamo kommun!

  Läs mer !