Visar arbetsgivare som börjar på 'T' (2 st)

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö Alla

 • Telenor

   

  Om Telenor

  Telenor älskar kommunikation och vi vill hjälpa människor att kommunicera bättre. Med kunden i fokus erbjuder vi privatpersoner och företag kommunikationstjänster som mobiltelefoni, fast telefoni och datakommunikation.

  Telenor i korthet 

  Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. 

  Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 39,6 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 10 marknader. 

  Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 120 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (Q1 2011), en årsomsättning på 95 miljarder norska kronor (2010) och cirka 32 900 anställda. 

  Telenor är också Nordens ledande telekomföretag och en ledande leverantör av TV-tjänster på den nordiska marknaden.

  Here to help!

  Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenorkoncernen i Sverige ingår också Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 11 304 miljoner kronor (2010) och cirka 2 200 anställda.

  Telenor samarbetar med en självständig organisation som heter Telekområdgivarna. Deras uppgift är att ge kostnadsfri objektiv vägledning och information till konsumenter som rör frågor inom telefoni och bredband.

  Läs mer !