Visar arbetsgivare som börjar på 'M' (3 st)

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö Alla

 • Mercuri Urval

  Vår styrka ligger i förmågan att hjälpa våra kunder skapa resultat genom människor. Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat en unik kompetens som handlar om att kunna matcha strategi och människor, att kunna omsätta omvärldskrav och affärsutmaningar till kompetens och förmåga. Och att utvärdera den.

  Vi kan det vi heter. Med mer än 40 års erfarenhet av urvalsintervjuer över hela världen går vi i täten när det gäller kvalitet och pålitlighet. Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat ett brett kunnande och branschledande metoder och verktyg. Idag arbetar vi med stora internationella bolag, små lokala företag och organisationer inom offentlig sektor - i Rekrytering, Talent Management, Verksamhetsutveckling och Board och Executive services.

  Utmaningar kan inte överbryggas med lösningar som är statiska över tid och rum. Vi tar hänsyn till de unika förutsättningar som finns i olika faser, kulturer, och organisationer.
  Vi bryter ny mark och vi gräver där vi står. Vi uppfinner nytt och vi använder det som vi vet fungerar. Vi samordnar globalt och verkar lokalt. Det har vi gjort tillsammans med våra kunder i över 40 år. Ensamma är vi inget, med våra kunder är vi allt. Därför följer vi med dem vart än de går - oavsett om destinationen är Shanghai eller Piteå.

  Läs mer om hur vi hjälper våra kunder att skapa resultat. 

  Mer om vår specialisering i marknadssektorer

  Läs gärna våra exempel på uppdrag inom verksamhetsutveckling.  

  Kontakta oss om du vill få en specifik insats offererad.

  Läs mer !
 • Moderna Försäkringar

  Trygghet för moderna människor och företag

  Moderna Försäkringar är en utmanare på den svenska försäkringsmarknaden som erbjuder försäkringar för det moderna företaget och individen. Sakförsäkring är vår huvudverksamhet där vi erbjuder produkter som bland annat bilförsäkringar, hemförsäkringar och villaförsäkringar. Vi är specialister inom båtförsäkringar, mcförsäkringar och djurförsäkringar, där vi tror på kompetens och specialism inom respektive kategori. Inom Moderna Försäkringar, ingår våra nischade varumärken som Atlantica, Bilsport & Mc och Moderna Djurförsäkringar.

  Moderna i Sverige har idag drygt 470 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Hammarstrand, Sundsvall och Örebro. Vi är en filia till Tryg och vår organisation är indelat i 5 affärsområden; Privat, Företag & Industri, Affinity, Moderna Garanti samt Skador. 

  Nordisk koncern - en del av Tryg

  Moderna Försäkringar är en del av Tryg som är en av Nordens största försäkringskoncerner. Tillsammans försäkrar vi 2,7 miljoner privatkunder och över 140 000 företagskunder. Inom koncernen arbetar 3857 medarbetare runtom i de tre nordiska länderna Norge, Danmark och Sverige.
  Läs mer om finansiell information.

  Läs mer !