Visar arbetsgivare som börjar på 'F' (3 st)

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö Alla

 • Fasticon Kompetens

  Fastighetsbranschens specialister på kompetensförsörjning

  Vi är fastighetsbranschens kompletta kompetenspartner. Med vår djupa förankring i branschen, våra heltäckande nätverk och vår mångåriga erfarenhet av rekryteringsprocesser kan vi erbjuda kvalificerade personallösningar och ge aktivt stöd i alla typer av HR-frågor.

  Ta en tur på vår
  hemsida och dra dig inte för att kontakta oss om du vill veta mer!

  Läs mer !
 • Flood Herslow Holme

  Flood Herslow Holmes kunder är i första hand ägare till tillgångar och verksamheter som representerar stora värden. Våra kundrelationer bygger på långsiktighet. Bland kunderna finns t.ex. investmentbolag, private equity bolag, privatpersoner, jordägare och entreprenörer. Byrån representerar även noterade och onoterade bolag. Våra kunder är verksamma i ett flertal olika branscher. Vi företräder även myndigheter.

  Vi strävar alltid efter att få ett helhetsgrepp och att hitta den bästa lösningen, anpassad efter kundens specifika behov. Detta är ett oslagbart sätt att tillföra mervärde. Genom att långsiktigt hantera kundens alla juridiska frågor får vi en djup insikt i deras verksamhet. Ett så nära samarbete ställer höga krav på både vår rådgivning, tillgänglighet och integritet. Det gillar vi.

  Integritet och villkor

  Vi har tystnadsplikt och är noga med säkerheten kring all information du ger oss. För mer info om hur vi arbetar, hur vi hanterar dina personuppgifter och värnar om din integritet, se våra Allmänna villkor.

  En del av Warwick Legal Network

  Flood Herslow Holme är medlem i Warwick Legal Network – ett internationellt nätverk av oberoende advokatbyråer med erfarenhet från alla områden inom affärsjuridiken som erbjuder en hög standard av juridisk service till klienter på en internationell nivå.

   

  För mer information besök http://www.fhhlaw.se.

  Läs mer !
 • FRA

  Om FRA

  FRA (Försvarets radioanstalt) är en civil myndighet med huvudkontor på Lovön, strax utanför Stockholm.

  FRA:s verksamhet bidrar till att skydda Sverige och svenska intressen.

  Det sker dels genom att vi ger våra uppdragsgivare unik information om viktiga utländska förhållanden av betydelse för svensk utrikes- säkerhets- och försvarspolitik, dels genom vårt arbete med att stärka informationssäkerheten hos samhällsviktig verksamhet.

  Läs mer !