Visar arbetsgivare som börjar på 'F' (5 st)

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö Alla

 • Fasticon

  Vi är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

  Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

  Läs mer !
 • Fastighetsbyrån

  Om oss

  Vi har samma mål idag som när dåvarande Sparbanken startade Fastighetsbyrån 1966: att vara bäst i landet på att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus på ett affärsmässigt och professionellt sätt till både köpare och säljare. För 50 år sedan handlade det om att bringa ordning på en oreglerad marknad; idag handlar det om att erbjuda bästa möjliga affär utifrån våra kunders ökande krav och behov. En idé som många har uppskattat genom åren.

  Idag är vi Sveriges ledande mäklarkedja med ca 250 kontor och cirka 1 500 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien.
  Tillsammans förmedlar vi omkring en femtedel av Sveriges bostadsaffärer. Men vi har inget intresse av att slå oss till ro, att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån.
  Den inställningen bottnar i vår vision: "Vi vill vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt".  

  Snabbfakta
  Helägt dotterbolag till Swedbank
  Antal anställda: Cirka 1 500 personer
  Antal kontor: Cirka 250
  VD: Lars-Erik Nykvist
  Grundat: 1966
  Huvudkontor: Västra Järnvägsgatan 7 i Stockholm
  Bolagsform: Franchise, varje kontor har en eller flera franchisetagare
  Antal förmedlade bostäder 2015: Cirka 48 000 till ett försäljningsvärde av 93 miljarder kronor
  Storlek: Fastighetsbyrån är marknadsledare på den svenska bostadsmarknaden, både i omsättning och i antal affärer.

   

  Läs mer !
 • FRA

  Om FRA

  FRA (Försvarets radioanstalt) är en civil myndighet med huvudkontor på Lovön, strax utanför Stockholm.

  FRA:s verksamhet bidrar till att skydda Sverige och svenska intressen.

  Det sker dels genom att vi ger våra uppdragsgivare unik information om viktiga utländska förhållanden av betydelse för svensk utrikes- säkerhets- och försvarspolitik, dels genom vårt arbete med att stärka informationssäkerheten hos samhällsviktig verksamhet.

  Läs mer !