Linnéuniversitetet

Jurist med inriktning på avtal

Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen.

 

Som ett led i utvecklingen av Linnéuniversitetets långsiktiga strategi stärker vi vår kompetens genom att rekrytera en Jurist med inriktning på avtal till avdelningen för externa relationer.

 

Avdelningen för externa relationer samlar kompetens inom innovation, samverkan, internationalisering och externfinansiering, och utgör universitetets centrala stödenhet för dessa frågor. En del i detta stöd handlar om processer för att formulera och säkerställa kvaliteten i ingånga avtal med externa parter inom bland annat forskningsfinanisering, innovation, uppdrag, samverkan och internationalisering.

 

Som medarbetare hos oss får du vara med i skapandet av utvecklingen inom forskningsfinansiering och samarbeten i förverkligandet av Linnéuniversitetets långsiktiga strategi. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med engagerade kollegor och får möjlighet att kombinera din kompetens inom juridik med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa möjgliheter till utveckling för samhället i stort.

 

Arbetsuppgifter

Som jurist med inriktning avtal på Linnéuniversitetets avdelnining för externa relationer arbetar du inom varierande områden med juridiskt stöd gällande upprättande och bedömning av avtal.

  

Viktiga arbetsuppgifter inom tjänsten är:

 

  • Stöd vid upprättande av avtal rörande forskningsfinansiering, både nationellt och internationellt
  • Stöd vid upprättande av avtal för uppdragsutbildning
  • Stöd vid upprättande av samverkansavtal
  • Stöd vid upprättande av internationella samarbetsavtal
  • Stöd vid andra avtalstyper och civilrättsliga frågeställningar

 

Du kommer dessutom, tillsammans med kollegor från avdelningen och från andra delar av universitetet, arbeta med att forma och etablera ändamålsenliga och effektiva processer och arbetssätt inom området avtalsjuridik.

 

Tjänsten är placerad på avdelningen för externa relationer men är ett avtalsjuridiskt stöd för hela universitetet.

 

Arbetet kräver nära samarbete och kommunikation med fakulteter och förvaltningens avdelningar på universitetet liksom med externa parter.

 

Vi erbjuder ett stimulerande och ansvarsfullt arbete och ser kompetensutveckling som en naturlig del i verksamheten.

 

Kvalifikationer

Du ska ha juristexamen, och erfarenhet från kvalificerat juridiskt arbete. Du ska ha god kunskap inom relevanta juridiska områden. Relevant erfarenhet av arbete från offentlig verksamhet är meriterande; vi värdesätter särskilt arbete med för tjänsten aktuella frågor inom universitet/högskola eller liknande.

 

Som person är du analytisk, noggrann och kvalitetsmedveten samtidigt som du är lyhörd och har god problemlösningsförmåga. Du ska kunna arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och har lätt att och kommunicera med kontaktpersoner såväl inom som utom universitetet. Du bör ha god social förmåga samt ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Anställningsvillkor

Anställningen är tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning. Omfattningen är heltid. Placeringsort är Kalmar eller Växjö. Ansvarsområdet omfattar båda Campusorterna. Du måste vara beredd att tjänstgöra på båda orterna. Tillträde snarast.

 

Information

Teamleader Kjärstin Hagman Boström, kjarstin.hagman@lnu.se, 0705-66 74 95, Avdelningschef Rickard Bucksch, rickard.bucksch@lnu.se, 0706-08 96 86, HR-partner Eva Fransson, eva.fransson@lnu.se, 0703-10 32 48. Fackliga företrädare nås via universitetets växel, tel. 0772-28 80 00.

 

Ansökan: Ansökan ska innehålla CV och personligt brev.  

Välkommen med din ansökan som ska ha inkommit 2019-03-24 märkt med ref nr 2019/127-2.2.1

 

Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 mars . Arbetsort : Kalmar, Växjö . Publicerat : 22 februari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Linnéuniversitetet

Alla jobb hos Linnéuniversitetet

Liknande jobb Jurist med inriktning på avtal