Linköpings kommun

Yrkeslärare inom elteknik och automation

 

Sista ansökningsdatum: 2017-12-14
Referensnummer: 2017/1844
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2018-02-01

Kontaktperson: 
Mårten Larsson, 013-207600
Fackliga representanter:
Fackliga föresträdare, Nås via kommunens växel: 013-206000

 

Om arbetsplatsen

Anders Ljungstedts gymnasium (ALG) är en stor gymnasieskolor med nära 1 400 gymnasieelever, 250 vuxenstuderande och 250 anställda. Vi erbjuder utbildningar inom ett stort antal nationella program inom gymnasieskolan, gymnasiesärskola, samtliga introduktionsprogram, samt vuxenutbildning. Anders Ljungstedts gymnasium är även startskola för språkintroduktionen, SI. Anders Ljungstedts gymnasium ser entreprenörskapet som en viktig del i undervisningen och vi samarbetar med näringsliv och arbetsmarknad på olika sätt.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Yrkeslärare inom elteknik och automation. Som lärare på Anders Ljungstedts gymnasium skapar du förutsättningar för lärande och handleder mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt kommunicera detta med eleven. Du deltar i arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor. I läraruppdraget kan även mentorskap ingå, vilket medför att du deltar i elevvårdsarbete, tar föräldrakontakter och genomför utvecklingssamtal. Vi ser gärna att du deltar i eller driver utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är yrkeslärare eller har yrkeserfarenhet från elteknik och automation. Du har en öppen attityd, relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt och har god samarbetsförmåga. Du är kvalitetsmedveten och tycker om att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av arbete i en mångkulturell miljö och av elever som har behov av särskilt stöd är meriterande.

Urval till intervjuer sker löpande.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 december . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 14 november

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Linköpings kommun

Alla jobb hos Linköpings kommun

Liknande jobb Yrkeslärare inom elteknik och automation