Linköpings kommun

Boendehandledare, nattjänst till sektor LSS

Tillsvidare på 61,23% Tillträde 2018-01-08 eller enligt överenskommelse. Tjänsten innebär vaken natt.

 

Vi söker en boendehandledare till LSS boende med särskild service till 4 äldre vuxna inom sektor LSS. LSS-bostaden är belägen i Solliden. 

 

Arbetsuppgifter

Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för personer med funktionshinder och med ett värdigt bemötande skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för medborgaren både i boendet och på fritiden. Arbetet innebär delegerade HSL-uppgifter.  


Du stödjer medborgare i områden av deras liv som de har svårt att klara själva. Detta gör du med stor respekt för deras integritet och självbestämmande. 

Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån medborgares egna behov och önskemål.

 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara lämplig för verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsområdet. 

Viktigt att du är en trygg och stabil person. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du har ett professionellt förhållningssätt som innefattar ödmjukhet, tålamod och flexibilitet. Du har en förmåga att arbeta självständigt, ansvarskänsla, tar egna initiativ samt har ett engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete inom arbetsplatsen. Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, då kommunikation är av stor vikt.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Ulrika Nordin, enhetschef 063-14 31 93

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2017-12-10

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 december . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 14 november

Kategorier : Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Linköpings kommun

Alla jobb hos Linköpings kommun

Liknande jobb Boendehandledare, nattjänst till sektor LSS