Linköpings kommun

Biträdande verksamhetschefer till Leanlinks hälso-och sjukvårdsorganisation

Sista ansökningsdatum: 2017-12-06
Referensnummer: 2017/1770
Antal lediga tjänster: 2

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: 
Camilla Scharff, affärsområdeschef, 013-26 26 46
Eva Abrahamsson, verksamhetschef, 013-26 31 26
Therese Norr, verksamhetschef, 013-29 49 15
Fackliga representanter:
Mats Olsson, Vision, 013-20 60 84
Joakim Söderlund, Akademikerförbundet , 013-20 78 54
Anette Uckner, Vårdförbundet, 013-29 42 27

 

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen, som är en del av Leanlink Äldreomsorg, bedriver rehabilitering, hemsjukvård och sjukvård i särskilt boende i hela Linköpings kommun.

Hälso-och sjukvårdsorganisation består av cirka 140 medarbetare, där en verksamhetschef ansvarar för rehabilitering i ordinärt respektive särskilt boende och två verksamhetschefer ansvarar för sjukvård i ordinärt respektive särskilt boende.

Arbetsbeskrivning

Vår verksamhet är nu inne i ett starkt utvecklingsskede och kommer med anledning av det att genomgå en omorganisation. Den somatiska delen av hälso- sjukvårdsorganisationen kommer delas in i två huvudprocesser; sjukvård i särskilt boende och sjukvård i ordinärt boende med nära samverkan mellan verksamheterna både på verksamhetsnivå och ledningsnivå.

Till vår nya organisation söker vi nu dig som vill arbeta i en dynamisk och förändringsorienterad verksamhet. Du kommer ingå i hälso-sjukvårdsorganisationens ledningsgrupp och vara direkt underställd verksamhetschefen.

Vi söker två biträdande verksamhetschefer, en med ansvar riktat mot hemsjukvård och en med ansvar mot särskilt boende. Du kommer ha linjechefsansvar för sjuksköterskor och specialistundersköterskor.Som biträdande verksamhetschef kommer du tillsammans med verksamhetschefen ha uppdraget att leda och utveckla verksamheten inom de tre ansvarsområdena verksamhet, medarbetarskap och ekonomi.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du tillsammans med kollegor i ledningsgruppen och dina medarbetare har möjlighet att påverka och utveckla verksamheten. Som stöd i verksamheten finns samordnare samt resurser inom bland annat verksamhetsutveckling, HR och ekonomi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av verksamhet inom vård och omsorg. Du har goda kunskaper om lagar och författningar inom hälso- och sjukvård samt äldreomsorg. Du har en akademisk examen motsvarande sjuksköterska, socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper vilket innebär att du är självständig, lyhörd och flexibel. Det är också viktigt att du är drivande och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du ska ha god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt. Tjänsten innebär att du arbetar i ett delat ledarskap vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga och lojalitet.

Körkort är ett krav.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 december . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 14 november

Kategorier : Chef & Ledning Offentliga jobb


Senaste jobben från Linköpings kommun

Alla jobb hos Linköpings kommun

Liknande jobb Biträdande verksamhetschefer till Leanlinks hälso-och sjukvårdsorganisation