Lindorff

Bolagsjurist till Lindorff

Lindorff grundades i Norge 1898 och har utvecklats till att bli ett av Europas ledande företag inom kredithantering. Företaget erbjuder tjänster i hela kedjan av kredithantering och relaterade tjänster som informationstjänster, betaltjänster, faktureringstjänster, inkassotjänster och köp av avskrivna fordringar. Lindorff Danmark, Estland, Finland, Sverige samt Intrum Justitia Norge ägs av, men opererar som, en fristående del inom Intrum Justitia. Tillsammans har de fem fristående bolagen 900 anställda.
www.lindorff.com

Vi söker nu en bolagsjurist till vårt kontor i Stockholm.  


Beskrivning

Som bolagsjurist hos oss kommer du arbeta brett i en finansiell verksamhet och stötta vår interna verksamhet, upprätta och granska avtal, mm. Du kommer att utvecklas snabbt som bolagsjurist genom att arbeta nära verksamheten och affären samt få utmanande frågeställningar och arbeta nära mer erfarna jurister – en senior bolagsjurist samt chefsjuristen som du även rapporterar till.

För att lyckas hos oss krävs ett affärsmässigt och utåtriktat synsätt med ett kommersiellt fokus. Du måste vara en utmärkt kommunikatör då du kommer arbeta med olika slags människor. Du är positiv och glad och drivs av att ge service samt att arbeta strukturerat och noggrant för att uppnå goda resultat. Vidare har du hög integritet men är även en prestigelös person som tycker om att umgås med andra och bolla juridiska frågeställningar.


Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har avslutat svensk juristexamen och har 2- 3 års relevant arbetslivserfarenhet från arbete med finansiell verksamhet och avtalsrätt. Har du dessutom erfarenhet från Lindorffs verksamhetsområden är det meriterande.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Sharp Recruitment. Vid frågor rörande tjänsten kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 - 99 07 27.

Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Klicka på knappen nedan eller ansökan och CV till: zarina.virsholm@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 – 99 07 27

 Ansök nu

Bildresultat för sharp recruitment

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Lindorff

Alla jobb hos Lindorff

Liknande jobb Bolagsjurist till Lindorff