LFV

LFV SÖKER JURISTLFV söker nu en jurist med inriktning mot offentlig rätt samt avtalsrätt. Du kommer att ingå i en koncernenhet som omfattar juridik, kvalitet, flygsäkerhet och miljö. Enheten leds av LFVs chefsjurist.


Din roll 

Arbetet som koncernjurist i LFV innebär att Du arbetar i en miljö som är både nationell och internationell, kommersiell och samtidigt styrd utifrån regelverket för myndigheter.

I din roll som koncernjurist kommer Du att arbeta med varierande frågor av juridisk karaktär. Du kommer bl.a. att ge råd och juridiskt stöd till organisationen, bistå med rättsutredningar, upprätta avtal, utforma remissvar och bereda utlämnandeärenden. Du kan komma att delta i olika internationella och nationella samarbeten och projekt. Du rapporterar direkt till chefsjuristen. Arbetet innefattar både operativa och strategiska delar.


Din profil 

Du har en juristexamen eller annan motsvarande utbildning. Vi tror att Du har cirka fem till sex års juridisk erfarenhet från myndighet, advokatbyrå eller bolag. Du har erfarenhet av offentlighet- och sekretessfrågor, förvaltningsrätt och avtalsrätt.  Du har även stort intresse av att sätta dig in i nya rättsområden. 

Du bör kunna arbeta obehindrat på engelska och svenska.

Har Du erfarenhet och intresse för processinriktat arbete, dataskyddsfrågor samt EU-rätt ser vi detta som meriterande.

För att lyckas i rollen är du självgående, flexibel och har en hög personlig mognad.


Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Norrköping. Innan anställning genomför vi en säkerhetsprövning som bland annat innefattar registerkontroll, säkerhetsintervju och drogtest. Denna tjänst kräver svenskt medborgarskap

LFV har goda anställningsvillkor och ett brett utbud av förmåner som bland annat innefattar en privat sjukvårdsförsäkring och goda pensionsvillkor. Vi sitter i ljusa och fina lokaler centralt i Norrköping och erbjuder ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med lösningsfokuserade, engagerade och nytänkande medarbetare.


Fackliga kontakter

Per-Ola Kårbro ST 011-19 20 00
Andreas Gröndal Saco 011-19 20 00


Kontakta oss
Jonas Åkesson 
HR Business Partner
jonas.akesson@lfv.se
0707-192230

Petra Sernulf
 
Chefsjurist
petra.sernulf@lfv.se
011 19 21 95


Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 7 oktober . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 17 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från LFV

Alla jobb hos LFV

Liknande jobb LFV SÖKER JURIST