Länsförsäkringar Jämtland

Länsförsäkringar Jämtland söker Chef Företag Bank & Pension

Antal tjänster: 1

Ansök senast: Snarast

Typ av jobb: Rekrytering till företag

Yrkesområde: Ekonomi, Finans, Försäkring

 

Vi växer och anställer nu en gruppchef Företagsbank & Pension till Östersund.

 

Länsförsäkringar Jämtland är ett lokalt och självständigt företag i länsförsäkringsgruppen. Vi är länets ledande försäkringsbolag och vi växer på bankmarknaden. Våra kunder är privatpersoner, företagare och lantbrukare. Vi är totalt 150 medarbetare och våra kontor finns i Östersund, Vemdalen och Åre. Eftersom vi är kundägda och lokala är det självklart för oss att ge bra kundservice och ha ett stort engagemang i länets framtid och utveckling.

 

Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum? På Länsförsäkringar Jämtland ser vi sambandet mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder. Hos oss jobbar vi i grupper där vi skapar trygghet för våra kunder, men också trivsel och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi vill överträffa kundernas förväntningar och det gör vi genom att vi har en bra atmosfär på arbetsplatsen och vi utgår ifrån kundens behov. Det är extra viktigt för oss eftersom det är våra kunder som äger oss.

 

 

Att jobba som gruppchef för Företagsbank & Pension

I den här rollen kommer du att leda en grupp bestående av åtta personer, fem rådgivare i företagsbanken och tre pensionsrådgivare. Gruppen ansvarar för våra befintliga och nya företagskunder inom bank och pension. Din uppgift är att med ett tydligt och coachande ledarskap skapa de bästa förutsättningar för dina medarbetare att träffa våra kunder oavsett om det är fysiska möten, via telefon eller i digitala kanaler. Du kommer att samarbeta med övriga ledare i företaget och är medlem i vår lokala bankledning. I rollen ingår att representera Länsförsäkringar Jämtland och banken i olika formella och offentliga sammanhang.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att se andra människor växa och tillsammans arbeta för att nå gemensamma mål. Du fokuserar på att skapa rätt förutsättningar för gruppen att prestera på topp där coachning och feedback är naturliga verktyg för dig. För att lyckas är det viktigt att du har ett starkt affärsfokus och en förmåga att skapa en organisation där människor trivs. Du agerar analytiskt och strukturerat och har en tydlig kommunikation samt har erfarenhet av att leda och utveckla grupper på ett framgångsrikt sätt. Viktigt är att du har god förståelse för finansiella affärer och vad det innebär att arbeta i en tillståndspliktig verksamhet.

 

 

Hos oss på Länsförsäkringar Jämtland

Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och det kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. För oss är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför vill vi att du är med och bidrar till en inkluderande kultur. Det är också givet att du tycker att hållbarhet är viktigt.

 

Självklart känner du igen dig i vår värdegrund: Hållbara, Engagerade och Modiga.

 

 

Anställningsvillkor

Heltid och tillträde enligt överenskommelse. Vi har en individuell lönesättning. Fast lön. Tjänsten är placerad på kontoret i Östersund.

 

 

Ansökan och kontaktperson

Vill du veta mer?

Facklig representant Joakim Hilldén 063-19 33 33, joakim.hillden@lfz.se

Kontaktperson för rekryteringsprocessen Rosmari Hagström på

rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se eller via 073-028 70 40Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt svenska CV och personliga brev.

 

Sök gärna så snart som möjligt, vi läser ansökningar löpande. Urvalsprocessen drar igång efter sommaren v 35, sista ansökningsdagen är 22 augusti

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 juli

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Länsförsäkringar Jämtland

Alla jobb hos Länsförsäkringar Jämtland

Liknande jobb Länsförsäkringar Jämtland söker Chef Företag Bank & Pension