Kyocera 1 st lediga jobb hos Kyocera

Alla jobb hos Kyocera

Visar annonser 1 till 1


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till Kyocera

Företagsprofil

 

KYOCERA Document Solutions Nordic AB
''

KYOCERA Document Solutions Nordic AB har huvudkontoret i Kista. I KYOCERA Document Solutions' sortiment ingår skrivare, digitala kopiatorer och multifunktionsprodukter, inklusive färg- och storformats-produkter som erbjuder avancerade och miljöanpassade dokumentlösningar för kontor i alla storlekar.

Rikstäckande försäljning sker genom ett brett nät av traditionella återförsäljare, partners, system-integratörer samt facility management bolag.

Service sker via KYOCERAs lokala försäljningspartners med egen service, eller från fristående tredjeparts-underhållsföretag. Idag erbjuds service av KYOCERA produkter från 75 orter i Sverige.

 

KYOCERA Document Solutions Inc.
''

KYOCERA Document Solutions Inc. är resultatet av en sammanslagning av två av de mest innovativa företagen inom dokumenthantering som kombinerar digital bildbehandling och reproduktion, utskrift till låg kostnad. KYOCERA Document Solutions har för närvarande ca 14 700 anställda.

Sammanslagningen mellan KYOCERA och Mita blev början på en global omorganisation som har ökat konvergensen för dokumenthanteringssystem i nätverk. KYOCERA Document Solutions' produkter erbjuder en helhetslösning för all slags utskrift, kopiering, skanning eller fax, med en rad avancerade miljöanpassade produkter som erbjuder en mycket låg totalkostnad (Total Cost of Ownership - TCO) och hög tillförlitlighet.


Fördelar
KYOCERAs beprövade kontrollfunktion och dess unika intelligenta programmeringsspråk PRESCRIBE har implementerats i alla KYOCERA Document Solutions' skrivare och multifunktionsprodukter. Tack vare att KYOCERA Document Solutions använder samma komponenter i skrivare och multifunktionsprodukter får man fördelaktiga inköpspriser vilket även gör slutprodukterna mer konkurrenskraftiga.

Slutanvändarna får alla fördelar med KYOCERA Document Solutions' produkter och utskriftslösningar för skrivare och multifunktionsprodukter. Den beprövade tekniken med trumma i amorf silicon och andra hållbara komponenter som KYOCERA var först med att utveckla och som nu också används i multifunktionsprodukter ger mycket tillförlitliga produkter med längre serviceintervaller och avsevärt lägre totalkostnad.

 

KYOCERA Corporation
''

KYOCERA, som ursprungligen hette Kyoto Ceramic Co., Ltd, grundades 1959 av doktor Kazuo Inamori. På den tiden specialiserade man sig på keramiska komponenter. Under den tid som KYOCERA Corporation har funnits har stora förändringar skett. Utvecklingen när det gäller miljöanpassade produkter, produktionsmetoder och ett tydligt fokus på livskvalitet har varit fantastisk.

Idag är KYOCERA en av världens ledande tillverkare av avancerade keramiska komponenter, elektroniska komponenter, solceller, mobiltelefoner och elektronisk kontorsutrustning. Företagets resurser ägnas åt tre huvudområden: information & kommunikation, miljöskydd och förbättrad livsstil. KYOCERA Corporation har för närvarande ca 64 000 anställda i fler än 30 länder och huvudkontoret ligger i Kyoto, Japan.

Företaget har gjort många sociala insatser, bl.a. KYOCERAs konstmuseum, barnens reseprogram samt Kyoto-priset som delas ut till människor som har utfört utomordentliga insatser inom någon av de tre kategorierna avancerad teknik, vetenskap samt konst och filosofi.

Den globala förändringen sker allt snabbare, men KYOCERA ligger kvar i det främsta ledet och gör alltid affärer med justa metoder.