Kriström Advokatbyrå

Biträdande jurist

Kriström Advokatbyrå biträder både företag och privatpersoner. Byrån erbjuder tjänster inom de flesta affärsjuridiska områden. Byrån driver årligen ett stort antal processer i allmän domstol och skiljeförfaranden och arbetar med försvararuppdrag. 

På kontoret i ett av Hötorgshusen är vi för närvarande 18 medarbetare. Vi erbjuder dig att bli en del av vårt team med skickliga jurister som med ett personligt engagemang och på ett effektivt sätt biträder våra klienter på bästa sätt. 

Kriström Advokatbyrå är i en expansiv fas och vi söker en eller två engagerade och noggranna jurister med start redan under våren och gärna så snart som möjligt.

Vi kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap. Du kommer att arbeta tillsammans med andra jurister och tidigt få klientkontakt. Du kommer även att arbeta självständigt med ett stort eget ansvar samt vara med och driva olika typer av projekt och ärenden från start till mål i samarbete med erfarna kollegor.

Vi vill att du ska få möjlighet att nå din fulla potential som jurist och byrån satsar därför på kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar samt mentorskap och handledning. Det är viktigt för oss att du ska finna möjlighet att utvecklas som person - både privat och professionellt - när du arbetar hos oss.

Din profil

Då vi arbetar med en hel del processer söker vi dig som har avslutat eller är i slutskedet av din tingstjänstgöring och/eller har erfarenhet av advokatbyrå. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Även andra språkkunskaper är meriterande.

För att trivas hos oss är du social och har lätt för att skapa och behålla personliga relationer. Du är som person engagerad, noggrann samt har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och projekt framåt och är angelägen om att nå resultat och möta deadlines med hög kvalitet. Du är därför bra på att planera och organisera ditt arbete.

Ansökan

Skicka gärna in din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas in via vår hemsida www.kristrom.se. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Thomas Söderqvist på 070-955 50 87.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Kriström Advokatbyrå

Alla jobb hos Kriström Advokatbyrå

Liknande jobb Biträdande jurist