Kornboden

X-Maskiner söker Begagnat säljare

X-Maskiner söker Begagnat säljare

X-maskiner är ett företag med stora framtidsplaner och en marknadsledande produktportfölj med bland annat John Deere, Scheaff, Avant och Merlo. Företaget utgår från Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik och Hudiksvall. Vi står för både försäljning och service med ca 35 medarbetare totalt. X-maskiner omsätter 140 miljoner och ingår i en större företagsgrupp med Nordfarm och Bonnet. Målet för X-maskiner är att bli det självklara valet. Vi vill tillföra värde i kundens egen kalkyl för att på så sätt stärka företagande i Norrland och göra oss till en värdefull partner.


Vi expanderar och förstärker nu vårt team med en begagnat ansvarig.

Vi söker en engagerad och affärsinriktad säljare som skall ta ett övergripande ansvar för vår begagnade försäljning, du kommer driva och utveckla verksamheten och jobba i hela vårt geografiska område. Du kommer att få en nyckelroll i ett spännande företag och du rapporterar direkt till Försäljningschef Thomas Bengtsson.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för marknadsföring av begagnade maskiner, utrustning och tillbehör.
  • Sälja alt hyra ut begagnade maskiner och utrustning
  • Bistå kunderna och ge information om marknadsvärde.
  • Säkerställa att ombyggnader sker på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi söker dig som har rätt attityd, stort intresse av maskiner och försäljning samt en god social förmåga. Vi tror att du har erfarenhet från lantbruks och entreprenadbranschen, om du har kunskap om tillbehör, utrustning och deras användningsområden är det meriterande. Alla våra säljare för en individuellt anpassad introduktionsutbildning och handleds vidare genom karriären. Du kommer att kunna påverka hur arbetet utformas för att vi ska nå de gemensamma målen. Svenska och Engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsort är i första hand Sundsvall men möjlighet att utgå från något av våra övriga kontor finns också. Resor i regionen är en del av din vardag. Fast lön och provision samt Tjänstebil/Företagsbil.

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. Ansök senast 2018-04-22 på Kornbodens hemsida www.kornboden.se.

Urvalsprocessen sker löpande och vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-789 05 01

jens.o@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb X-Maskiner söker Begagnat säljare