Kornboden

Vill du arbeta med HR?

Har du tidigare arbetat med HR, söker en ny utmaning och har ett par års erfarenhet? Vi söker nu en HR-specialist för ett konsultuppdrag till med en myndighet i Stockholm.


HR-enheten hos myndigheten är en del av den administrativa avdelningen och består av 8 personer. Enheten ansvarar för att driva och utveckla personalpolitik och genom den verka för att myndigheten ska vara en attraktiv arbetsgivare. Enhetens ansvarsområde omfattar också konsultativt stöd och vägledning till chefer inom personalområdet, tolkning och tillämpning av kollektivavtal och arbetsrättslig lagstiftning, samverkan och förhandling med personalorganisationerna, arbetsmiljöfrågor samt intendenturfrågor.

I din roll som HR-specialist kommer rekrytering att vara din huvudsakliga uppgift. Du kommer att sköta hela rekryteringsprocessen från början till avslut.
Du kommer att vara ett stöd till organisationens chefer, ha ett nära samarbete med HR-enhetens övriga specialister och administratörer. Det ingår även en del andra personaladministrativa uppgifter och utvecklingsarbete inom HR-enheten. 


För att vara relevant för rollen som HR-specialist så har du en relevant universitets-/högskoleutbildning inom tex PA-programmet och ett par års erfarenhet av arbete med HR. Du har god erfarenhet av att arbeta med olika rekryteringsuppdrag och hantera många olika samtidigt. 

Det är meriterande (ej ett krav) om du har kunskaper från rekryteringsverktyget ReachMee, samt tidigare erfarenhet från arbete på en statlig myndighet.


Utöver ovanstående krav kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi letar efter någon som är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du har god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du känner dig trygg och flexibel kring att hantera många olika projekt och processer igång samtidigt. 

 


Anställningsform:
Visstid - 6 månader. 
Start omgående. 


Sysselsättningsgrad:
Heltid


Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön


Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.
Du söker tjänsten via vår hemsida: www.kornboden.se

 

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. 
Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Kontaktpersoner

Madelene Sahlin

Konsultchef

019-6890134

madelene.s@kornboden.se

  Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Vill du arbeta med HR?