Kornboden

Vill du arbeta extra med event i Löfbergs arena?

Är du glad, energifylld och framåt som person? Trivs du med att skapa och bidra till en god stämning genom högklassig service? Vill du ingå i ett team som tillsammans ska jobba för att ge gästerna en riktigt bra helhetsupplevelse under evenemang i Löfbergs Arena? Om du har svarat ja på dessa tre frågor kan du absolut vara en utav dom stjärnor vi nu söker till kommande event. 

Vi kan nu stolt berätta att vi kommer arbeta tillsammans med Löfbergs Arena och deras olika evenemang i arenan. Därför söker vi nu eventpersonal för olika kommande uppdrag som till exempel konserter, mässor, matcher och mycket mer.

Om jobbet
Det finns många olika roller man kan arbeta med inom eventen, och där varje roll kräver lika mycket fokus och är lika viktiga för att hela kedjan ska fungera. Du kan till exempel arbeta i garderoben där du är en utav de första som gästerna möter,  arbeta med servering i någon utav restaurangerna eller barerna. Du kan arbeta ute på golvet i arenan, i disken eller med dukning.  

Arbetstiden är förlagd på kvällar och helger. Längden på passen varierar beroende på event och vilken roll du har.

Vem är du?
Vi söker dig som i grunden har en annan huvudsaklig sysselsättning men som vill arbeta extra och brinner för service. Du kanske är student och behöver utöka kassan aningen eller så arbetar du heltid men tycker det vore kul att arbeta under evenemang också?

Som person lyser det service om dig, du drivs av att arbeta i ett högt tempo och kan hantera många bollar i luften igång samtidigt. Vi ser gärna att du har lite arbetslivserfarenhet och vet vad det innebär att arbeta med service och högt tempo. 

OBS! Notera den korta ansökningstiden, urval kommer att ske löpande så tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag så vi får lära känna dig mer och veta varför just du ska bli utvald för att ingå i ett grymt team. 

Intervjuer kommer att ske under vecka 46 - tisdag och onsdag. 

Anställningsform
Du kommer att ha en behovsanställning hos oss på OnePartnerGroup/Kornboden -Rekrytering och Bemannig och vid evengemang blir du uthyrd och arbetar på uppdrag hos Löfbergs Arena.

Arbetstid
Arbetstiden är förlagd på kvällar och helger. Längden på passen varierar beroende på event och vilken roll du har.

Lön
Timlön enl. avtal

Kontaktpersoner

Madelene Sahlin

Konsultchef

019-6890134

madelene.s@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 december . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 22 november

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Vill du arbeta extra med event i Löfbergs arena?